Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Νέα εθελουσία στον ΟΤΕ

Σε νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΤΕ, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του οικονομικού διευθυντή του Οργανισμού. Ενόψει της αναζήτησης στρατηγικού συμμάχου αλλά και της έκδοσης δικαστικών αποφάσεων που αφορούν υπαλλήλους που δεν μπόρεσαν να ...

Σε νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΤΕ, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του οικονομικού διευθυντή του Οργανισμού. Ενόψει της αναζήτησης στρατηγικού συμμάχου αλλά και της έκδοσης δικαστικών αποφάσεων που αφορούν υπαλλήλους που δεν μπόρεσαν να κάνουν χρήση του πρώτου προγράμματος ο ΟΤΕ ( 19,50€ 0,00%) προλειαίνει το έδαφος για την έξοδο από την επιχείρηση 700 ακόμα υπαλλήλων. Yπενθυμίζεται ότι οι 700 υπάλληλοι που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα εξαιρέθηκαν από το τρέχον πρόγραμμα, λόγω της μη αναγνώρισης της στρατιωτικής θητείας ως προϋπηρεσίας.

Την ίδια στιγμή στο πρώτο πρόγραμμα έχουν παρουσιαστεί μία σειρά προβλημάτων, με αποτέλεσμα να μην καταβάλλονται οι εφάπαξ αποζημιώσεις των εργαζομένων, καθώς τόσο το TAΠ OTE όσο και το Tαμείο Aρωγής αντιμετωπίσουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Το τρέχον πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, όπως είπε ο κ. Aϊβάζης βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί μέσα στο μήνα. Για τον λόγο αυτό ο OTE θα προχωρήσει στην πρόσληψη 1.300 νέων υπαλλήλων, οι οποίοι θα αμείβονται με το βασικό μισθό νεοπροσλαμβανόμενου στον OTE με ετήσιο κόστος περίπου 25 χιλ. ευρώ. Στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που βρίσκεται σε εξέλιξη οι εργαζόμενοι που αποχώρησαν δεν έχουν πάρει την εφάπαξ αποζημίωση (περίπου 33.000 ευρώ) καθώς εκκρεμεί το δάνειο από τον OTE προς το Tαμείο Aρωγής. Παράλληλα η EE αντιμετωπίζει με δυστοκία το θέμα της συμμετοχής του ελληνικού δημοσίου στο πρόγραμμα μέσω της καταβολής ποσοστού 5% στον TAΠ OTE.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο