Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προβλήματα στη στελέχωση της Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης

Προβλήματα στη στελέχωση της Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης

Αναστέλλονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου συγκεκριμένες αρμοδιότητες της Υπηρεσίας

Προβλήματα στελέχωσης της Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων οδήγησαν τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη να αναστείλει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013, συγκεκριμένες αρμοδιότητες της Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του κ. Θεοχάρη ανεστάλη μέχρι τα τέλη του έτους η άσκηση της αρμοδιότητας της Υπηρεσίας Εσωτερικής Επανεξέτασης, η οποία σχετίζεται με εισηγήσεις για την άρση διασφαλιστικών μέτρων υπέρ του Δημοσίου σε συγκεκριμένες περιπτώσεις φορολογουμένων.

Η συγκεκριμένη αρμοδιότητα η οποία είναι πολύ σημαντική καθώς απαιτεί νομική τεκμηρίωση, ώστε να μην επέλθει βλάβη ή ζημία για το Δημόσιο θα ασκείται από το «Τμήμα Παρακολούθησης διοικητικών και λήψης ασφαλιστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και την είσπραξη δημοσίων εσόδων» της Διεύθυνσης Παρακολούθησης Νομικών Υποθέσεων Ελέγχου και Αναγκαστικής Είσπραξης του υπουργείου Οικονομικών.

Πηγή News.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο