Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση Ε.Σ.Κ.Ο. σχετικά με την παράταση των συγκεντρωτικών καταστάσεων

Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων

Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

Αθήνα 27/9/2013

Συναδέλφισες  - Συνάδελφοι

Ακόμα μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Υποτιθέμενη Ομοσπονδία των Λογιστών - Φοροτεχνικών είναι τόσο Εκτός Τόπου και χρόνου  που πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε που απευθύνεται και σε ποιούς??

Μετά από προσπάθειες ημερών  ανακοινώνεται χτες  το πρωί στις 10.00 π.μ από το αξιόπιστο  TAXHEAVEN  ότι ο Κος Χάρης Θεοχάρης έκανε αποδεκτή την παράταση των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων και μάλιστα η νέα προθεσμία ολοκλήρωσης της υποβολής είναι η 30η Νοεμβρίου 2013.

Και ξαφνικά για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο στις 18.00 το απόγευμα διαπίστωσε το αξιόλογο κατά τα λοιπά στέλεχος της ΠΟΦΕΕ οτι ο Υφυπουργός Κος Γιώργος Μαυραγάννης υπέγραψε την παράταση. Κύριε Πρόεδρε της ΠΟΦΕΕ μάλλον μας κοροϊδεύετε!!!

Και μας κοροϊδεύετε επίσης γιατί ξαφνικά στις 26/9/2013 ξαναθυμηθήκατε τους Συναδέλφους που έχουν στα χέρια τους χιλιάδες μη κατατεθειμένες Φορολογικές Δηλώσεις και λέτε ότι εσείς θα τους τακτοποιήσετε το πρόβλημα χωρίς να μας λέτε με ποιο τρόπο και πότε!!

Και αφού θέλετε να βοηθήσετε γιατί δεν απαντήσατε μέχρι σήμερα στην επίσημη πρόσκληση που σας στείλαμε ως ΕΣΚΟ στις 17/9/2013 να πάμε σύσσωμοι στο Υπουργείο για τον παραπάνω λόγο γιατί δεν εμφανιστήκατε πουθενά ?? και αφήσατε τους Συναδέλφους στο έλεος!!

Επιτέλους Κε Αβραάμ Πανίδη δεν έχετε το δικαίωμα να συνεχίσετε να μας εμπαίζετε !! Από την πολυθρόνα σας επιτέλους αποδεικνύεται περίτρανα οτι δεν έχετε κάνει το παραμικρό γι' αυτή την ταλαίπωρη  μοίρα του Λογιστή Φοροτεχνικού!   

Πρέπει λοιπόν να καταλάβετε οτι μόνο αν ενδιαφερθείτε πραγματικά για τον Λογιστή Φοροτεχνικό και προσπαθήσουμε σύσσωμοι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε την Ανάσταση του Επαγγέλματός μας , μόνο όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!

"ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"

Μετά τιμής
Για την Συντονιστική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Ίσαρης Δημήτρης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο