Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υπογράφηκε από τον Υφ. Οικονομικών κ. Μαυραγάννη η απόφαση για την παράταση των συγκεντρωτικών καταστάσεων

Όπως μας ενημέρωσε ο γ.γ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. κ Γ. Χριστόπουλος, αργά το απόγευμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφ. Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάννη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι υπέγραψε την παράταση στην προθεσμία υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών-προμηθευτών, καθώς και των ισοζυγίων.
Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση και την κοινοποίηση της απόφασης από το Υπ. Οικ.Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description geooo | Σεπτεμβρίου 27, 2013 9:40 π.μ. | Reply
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΠΟ ΦΑΠ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ 2013 ΜΕΧΡΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο