Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δέχεται τη δίμηνη παράταση για την κινητικότητα η τρόικα

Μετατίθεται για το Φεβρουάριο η διαδικασία

Δύο μήνες παράταση φέρεται να αποδέχεται η τρόικα για τη δεύτερη φάση της κινητικότητας που αφορά 12.500 υπαλλήλους. Υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος που μίλησε στο newsbeast.gr επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας ότι η διαπραγμάτευση με τους δανειστές οδεύει θετικά.

Οι δανειστές φαίνεται να συμφώνησαν ώστε οι 12.500 υπάλληλοι που πρέπει να τεθούν σε διαθεσιμότητα ως το τέλος του χρόνου, να μπουν σε αυτό το καθεστώς τον Φεβρουάριο.

Να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος υπουργός Κ. Μητσοτάκης τόνισε χθες ότι η χώρα μας έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της ως προς τους δανειστές για το πρώτο κύμα κινητικότητας των 12.500 υπαλλήλων έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς το Σαββάτο θα υπάρξει συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ την Κυριακή θα υπάρξει νέα συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα.Πηγή: NEWSBEAST.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο