Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα του Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.-Θριασίου πεδίου και πέριξ για παράταση φορολογικών υποχρεώσεων και λοιπών περιπτώσεων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ & ΠΕΡΙΞ
Ν.Π.Ι.Δ.  ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 2,  ΕΛΕΥΣΙΝΑ Τ.Κ. 192 00
Α.Φ.Μ.: 997372144  Δ.Ο.Υ. : ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ

Ελευσίνα 25/09/2013

ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ׃

1) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
2) ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜ ΕΣΟΔΩΝ
κ. Θ.ΘΕΟΧΑΡΗ
3) TAXHEAVEN

Αξιότιμε κ.Υπουργέ,

Με το έγγραφο που σας είχαμε αποστείλει στις  20/05/2013 για όσα είχαμε προειδοποιήσει -  προτείνει - προβλέψει  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ .

Ξαφνικά τα λογιστικά γραφεία κατακλύζονται από αγανακτισμένους πολίτες που αναζητούν υπηρεσίες που τους παρέχονταν μέχρι πρότινος  από τις Δ.Ο.Υ  (εκκαθαριστικά - ρυθμίσεις - πληρωμές - τέλη κυκλοφορίας -  παράβολα κλπ) και  με την προτροπή να αναζητήσουν τα ανωτέρω από τον λογιστή.

Οι  συνάδελφοι λογιστές - φοροτεχνικοί πασχίζουν παρ'όλες  τις δυσκολίες , να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του υπουργείου οικονομικών  - στις περισσότερες των περιπτώσεων χωρίς οικονομικό αντίκρισμα.

Με σωρείες λαθών  και με το TAXIS  να αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που δημιουργεί το ίδιο το υπουργείο, με τους επαγγελματίες λογιστές να δέχονται εφιαλτικές πιέσεις χρόνου, σας ζητούμε τα εξής :

• Παράταση Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Πελατών / Προμηθευτών και Ισοζυγίων έως 31/12/2013
• Παράταση Δηλώσεων Ε9 χρήσης 2012 έως  31/12/2013
• Διορθώσεις Ε9  προηγουμένων χρήσεων  έως 28/02/2014,  χωρίς πρόστιμα για όσους φορολογούμενους έχουν υποβάλλει Ε9 χειρόγραφα απο το οικ. έτος 2005 έως 2012 , να γίνονται διορθώσεις σε ΕΤΑΚ και ΦΑΠ  χωρίς την επιβολή προστίμων, με την παράλληλη ενημέρωση των φορολογουμένων από το Υπουργείο, να προβούν σε πιθανές διορθώσεις των ανωτέρω.

Οι ανωτέρω ημερομηνίες να είναι σε ισχύ με την προϋπόθεση  ότι το σύστημα TAXIS θα είναι σε ορθή και συνεχή λειτουργία.

Προτείνουμε τα παραπάνω προκειμένου να οργανώσουμε τις υποχρεώσεις των πολιτών και επιχειρήσεων και να συμπληρωθούν ορθά όλες οι απαραίτητες καταστάσεις .

Ευελπιστούμε  στην θετική ανταπόκριση σας στα εύλογα αιτήματα μας.

Μετά τιμής  για το Δ.Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   
ΜΟΥΖΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                  

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ ΜΑΡΙΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description magel | Σεπτεμβρίου 25, 2013 6:07 μ.μ. | Reply
Σταματηστε να ζητατε απο παπουδες & γιαγιαδες ταυτοτητα οφειλης για να πληρωσουν σε τραπεζα. Ας πηγαινουν με μονο το αφμ τους και να πληρωνουν.
Στειλτε και κανενα μυνημα στο mail ή στο κινητο για οφειλες. Δεν ειναι δυνατο να μπαινουμε καθε τρεις και λιγο να δουμε αν εχετε κατι βεβαιωσει. Ελεος υπάρχουν και ηλικιωμενοι και ανθρωποι χωρις ιντερνετ και αμόρφωτοι σε αυτη τη χωρα (αφου καμια κυβερνηση δεν φροντισε ποτε για το μορφωτικο επιπεδο των "απογονων αυτών που εφεραν τον πολιτισμο στην Ευρωπη")
Γιατι η συζηγος που δεν εχει δικους της κωδικους ενω έχει οφειλη αυτη η οφειλη δεν απεικονιζεται στις οφειλες του άντρα της? Πολλοι την εχουν πατησει, μπαινουν στα στοιχεία του αντρα, δεν βλεπουν οφειλες και δεν ξερουν οτι πρεπει και η συζηγος να γραφτει στο taxis γιατι τα δικα της χρεη δεν φαινονται στον αντρα της.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο