Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οι εμπορικές μισθώσεις στην αυριανή συνάντηση τρόικας-Κ. Χατζηδάκη

Το θέμα των εμπορικών μισθώσεων θα τεθεί επί τάπητος στη συνάντηση μεταξύ της ηγεσίας της τρόικας και του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 9:30 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δανειστές συνεχίζουν να επιμένουν στην απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθώσεων με την ηγεσία του υπουργείου να αναζητά συμβιβαστική λύση. Σύμφωνα με στελέχη του ΥΠΑΝ στην ατζέντα περιλαμβάνονται επίσης και τα θέματα της απλούστευσης των αδειοδοτήσεων επιχειρήσεων με τη συμμετοχή του ΟΟΣΑ και οι παρεμβάσεις στις δημόσιες συμβάσεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αποφάσεις για το ζήτημα των πλειστηριασμών έχουν προσδιοριστεί χρονικά για το Νοέμβριο.

Πηγή Capital.gr
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο