Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στο 4% θα διαμορφωθεί η ύφεση το 2013, συμφώνησαν Υπ. Οικ. και τρόικα

Στο 4% συμφώνησαν το υπουργείο Οικονομικών και η τρόικα ότι θα διαμορφωθεί η ύφεση της ελληνικής οικονομίας για το 2013, επίδοση ελαφρώς καλύτερη από το 4,2% που προβλέπει το πρόγραμμα αλλά και ο τρέχον προϋπολογισμός.

Σύμφωνα με στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, η εκτίμηση του 4% είναι συντηρητική, καθώς η ύφεση μπορεί να διαμορφωθεί ακόμα και σε χαμηλότερα επίπεδα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Korina_77 | Σεπτεμβρίου 25, 2013 10:39 π.μ. | Reply
Ε, αφού συμφώνησαν τώρα ησύχασα...
image description gkazan | Σεπτεμβρίου 25, 2013 11:28 π.μ. | Reply
Την οικονομία ή την τσέπη μας, την ρώτησαν αν συμφωνεί στις Μ@ΛΑΚΙΕΣ που ανακοινώνουν;

Υ.Γ. Αν δεν δω αυτήν την ανακοίνωση από το twitter του Γενικού, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΩΖΕΙ (Κατά το "Θεός σώζει").
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο