Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

A.KI.O.E. - Αίτημα για παράταση Ε9

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

ΠΡΟΣ: Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη
Κοιν.: Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη Γεώργιο
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Χάρη
Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Αθήνα  19/09/2013

Κύριε Υπουργέ,

Στις 22/08/2013 με την υπ’αριθμ.πρωτ.: 088854/22-08-2013 , σας προτρέπαμε να ορίσετε την 31/12/2013 ως καταληκτική ημερομηνία ελέγχου και υποβολής  το Ε9.

Προτροπή – αίτημα που πήγαζε από  την εμπειρία της πρώτης γραμμής δράσης των μαχόμενων οικονομολόγων – λογιστών – φοροτεχνικών, του ποσοτικού μεγέθους  και  βαθμού δυσκολίας του έργου,  και ,των δυσλειτουργιών της εφαρμογής της Γ.Γ.Π.Σ .

Η αλαζονική και υπεροπτική εκ μέρους σας αγνόηση του αιτήματός μας σε συνδυασμό με την πλήρη αποξένωσή σας από τις οικονομικές και κοινωνικές προσπάθειες και αγωνίες των φορολογούμενων , μας αναγκάζει να σας επαναλάβουμε το αίτημά μας για να ορίσετε την:

31/12/2013 ως καταληκτική ημερομηνία ελέγχου και υποβολής  το Ε9 ,από εξουσιοδοτημένο λογιστή – φοροτεχνικό,

όπως επίσης, και να σας υπενθυμίσουμε ότι Διοίκηση Δημόσιων Οργανισμών που έχουν να κάνουν με την ευημερία , η δυστυχία μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας μας , καλό είναι να μη γίνεται με τιτιβίσματα , αλλά με ρεαλιστικό προγραμματισμό και οργάνωση.    


Με εκτίμηση
Η Συντονιστική  Επιτροπή της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description GEOC | Σεπτεμβρίου 20, 2013 10:38 π.μ. | Reply
Έχουμε κάτι νεότερο δεν λειτουργεί η εφαρμογή..
image description kasilyd | Σεπτεμβρίου 20, 2013 12:43 μ.μ. | Reply
Όλοι οι κλάδοι απεργούν κ τα κορόιδα οι λογιστές χορεύουμε στο ρυθμό που μας χτυπάνε!!! Σηκώστε μωρέ τα κεφάλια σας!!!!!!!!! Μην υποβάλλει κανείς τίποτα. Κάποια στιγμή πρέπει να σεβαστούν το επάγγελμά μας!!!! Από εμάς εξαρτώνται όλα!!!! ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!! Να πάνε να γαμ...ούν!!!! Αι σιχτιρ πια!!! Δεν έχουμε προσωπική ζωή δεν έχουμε οικογένεια δεν έχουμε τίποτα!!! Τα παιδιά μας έχουν πάθει κοκο μπλόκο, εχουν να μας δουν 3 μήνες τώρα!!! Τα νεύρα μας κρόσια, οι υποχρεώσεις μας βουνό!!! Έχουμε καταντήσει ΚΕΠ. Όχι ρε φίλε έχουμε κ αξιοπρέπεια την οποία ποδοπατούν. Απευθυνθείτε όλοι στους προέδρους των σωματείων μας. Κάντε κάτι όλοι ενωμένοι!!! Πρέπει να εισακουστούμε κάποια στιγμή!!!! Τα κορόιδα πέθαναν κ αν όχι ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο