Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση Ε.Σ.Κ.Ο. σχετικά με τις μη κατατεθειμένες δηλώσεις

Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

19/9/2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΘΕΜΑ: ΤΡΟΠΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Συνάδελφοι / Συναδέλφισσες,

Μετά από ένα τραγικό καλοκαίρι για το επάγγελμα μας, στις 31/8/2013, δυστυχώς έληξε η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων. Παρ’ όλα τα προβλήματα του συστήματος και παρ’ όλο τον τεράστιο όγκο φορολογικών δηλώσεων που έπεσε στις πλάτες μας, ο κ. Χάρης Θεοχάρης και το οικονομικό επιτελείο του, ούτε για μια στιγμή δεν αντιλήφθηκε τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τις φωνές διαμαρτυρίας μας και τις αγωνιώδεις εκκλήσεις για ολιγοήμερη παράταση, εξ’ αιτίας του Γολγοθά που περάσαμε για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Και τι κατάφερε;
           
Να μείνουν πάνω από 400.000 δηλώσεις στα λογιστικά γραφεία και στα χέρια των συναδέλφων γιατί όπως είναι γνωστό, αν υποβληθούν τώρα, δεν θα υπολογιστεί ο κωδικός 049 με συνέπεια όλο το κόστος των προστίμων αδικαιολόγητα να πέσει πάνω στους συναδέλφους.
         
Παρ’ όλες τις υποσχέσεις του οικονομικού επιτελείου για άνοιγμα του συστήματος για λίγες ημέρες, καμία υπόσχεση δεν τηρήθηκε.
         
ΚΑΛΟΥΜΕ το σύνολο των συναδέλφων και συγκεκριμένα τον Πρόεδρος της  Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Αβραάμ Πανίδη και τον εκπρόσωπο της  Α.ΚΙ.Ο.Ε  κ. Παναγιώτη Αλεβιζάκη σε συνάντηση και παράσταση στο Υπουργείο Οικονομικών στον κ. Χάρη Θεοχάρη ή τον κ. Γεώργιο  Μαυραγάνη σύσσωμοι ώστε να γίνει κατανοητό το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και να μην έχουμε αντικρουόμενες προτάσεις στο Υπουργείο Οικονομικών από διάφορους όπως ότι η μη κατατεθειμένες δηλώσεις δεν υπερβαίνουν τις 6000 φορολογικές δηλώσεις.
     
Αναμένοντας την ανταπόκριση σας.

Γιατί μόνο “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

Ίσαρης Δημήτρης
Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο