Ανοιχτή επιστολή της Ε.Σ.Κ.Ο. για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε.

Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

18 Σεπτέμβριος 2013
Taxheaven.gr

Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

17/09/2013

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Συναδέλφισες , συνάδελφοι ,

Η κεντρική διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος προκήρυξε τις εκλογές για την ανάδειξη των μελών της συνέλευσης των αντιπροσώπων ( Σ .Τ. Α.) στις 15 Δεκεμβρίου 2013.

Πρέπει να ενημερώσουμε τους συναδέλφους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην καταληκτική ημερομηνία εκπλήρωσης των ταμειακών τους υποχρεώσεων η οποία ορίσθηκε η Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Για μια ακόμα φορά πρέπει να τονίσουμε ότι σκοπός μας είναι το Ο.Ε.Ε.  ν’ αλλάξει πρόσωπο. Να γίνει επιτέλους ένας οργανισμός που θα εξυπηρετεί το επάγγελμά μας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας.

Ο ρόλος του πρέπει να είναι επιστημονικός και συμβουλευτικός προς το Υπουργείο Οικονομικών και να μην ταυτίζεται έπ’ουδενί μαζί του.

Καταγγέλλουμε λοιπόν οποιαδήποτε προσπάθεια συναδέλφων ή παρατάξεων που προσπαθούν για να διασωθούν να συμπορευτούν με κομματικές παρατάξεις.

Με γνώμονα τα συμφέροντα του επαγγέλματος μας και μοναδική διέξοδο γι’ αυτό την νίκη στο Οικονομικό Επιμελητήριο καλούμε όλες τις παρατάξεις που έχουν τους ίδιους σκοπούς για σύμπραξη και συμπόρευση.

Πιο συγκεκριμένα καλούμε την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. & την Α.ΚΙ.Ο.Ε. καθώς και τους προέδρους αυτών κύριο Α. Πανίδη και κύριο Π. Αλεβιζάκη αντίστοιχα σε συνάντηση και συζήτηση για συμπόρευση άμα είναι δυνατόν και εντός της εβδομάδος είτε στην Αθήνα είτε στην Θεσσαλονίκη είτε στην Κρήτη.

Ακόμα μια φορά αποδεικνύουμε ότι ο κοινός σκοπός θα επιτευχθεί μόνο αν είμαστε ενωμένοι και ΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΄΄

<<ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ>>  

Ίσαρης Δημήτρης
Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής