Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανοιχτή επιστολή της Ε.Σ.Κ.Ο. για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε.

Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

17/09/2013

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Συναδέλφισες , συνάδελφοι ,

Η κεντρική διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος προκήρυξε τις εκλογές για την ανάδειξη των μελών της συνέλευσης των αντιπροσώπων ( Σ .Τ. Α.) στις 15 Δεκεμβρίου 2013.

Πρέπει να ενημερώσουμε τους συναδέλφους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην καταληκτική ημερομηνία εκπλήρωσης των ταμειακών τους υποχρεώσεων η οποία ορίσθηκε η Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Για μια ακόμα φορά πρέπει να τονίσουμε ότι σκοπός μας είναι το Ο.Ε.Ε.  ν’ αλλάξει πρόσωπο. Να γίνει επιτέλους ένας οργανισμός που θα εξυπηρετεί το επάγγελμά μας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία στις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας.

Ο ρόλος του πρέπει να είναι επιστημονικός και συμβουλευτικός προς το Υπουργείο Οικονομικών και να μην ταυτίζεται έπ’ουδενί μαζί του.

Καταγγέλλουμε λοιπόν οποιαδήποτε προσπάθεια συναδέλφων ή παρατάξεων που προσπαθούν για να διασωθούν να συμπορευτούν με κομματικές παρατάξεις.

Με γνώμονα τα συμφέροντα του επαγγέλματος μας και μοναδική διέξοδο γι’ αυτό την νίκη στο Οικονομικό Επιμελητήριο καλούμε όλες τις παρατάξεις που έχουν τους ίδιους σκοπούς για σύμπραξη και συμπόρευση.

Πιο συγκεκριμένα καλούμε την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. & την Α.ΚΙ.Ο.Ε. καθώς και τους προέδρους αυτών κύριο Α. Πανίδη και κύριο Π. Αλεβιζάκη αντίστοιχα σε συνάντηση και συζήτηση για συμπόρευση άμα είναι δυνατόν και εντός της εβδομάδος είτε στην Αθήνα είτε στην Θεσσαλονίκη είτε στην Κρήτη.

Ακόμα μια φορά αποδεικνύουμε ότι ο κοινός σκοπός θα επιτευχθεί μόνο αν είμαστε ενωμένοι και ΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΄΄

<<ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ>>  

Ίσαρης Δημήτρης
Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο