Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Απάντηση της Διοίκησης του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. στο Δελτίο Τύπου της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ.
 
Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου

Απάντηση της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στο Δελτίο Τύπου της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αδυνατεί να κατανοήσει το περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα του Δελτίου Τύπου της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 13 Σεπτεμβρίου 2013.

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπιστώνεται ότι το εγχείρημα αιτιολόγησης μη συμμετοχής του ΙΚΑ στο πρόγραμμα κινητικότητας με την πρόταξη του στερεού ισχυρισμού της μελλοντικής μετακίνησης προς τον ΕΟΠΥΥ των απασχολούμενων στο έργο Παροχής Υπηρεσιών Υγείας σε είδος, παρουσιάζεται αυθαίρετα και επιζήμια για τους εργαζομένους στο ΙΚΑ ως μέσο διάσπασης του αγώνα και εκφοβισμού των υπαλλήλων!!

Για την πλήρη αποκατάσταση της πραγματικότητας, η Διοίκηση του ΙΚΑ, αμέσως μετά το πέρας των κινητοποιήσεων (την επόμενη ακριβώς ημέρα), καλεί τη Διοίκηση της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ σε συνάντηση με μοναδικό στόχο την αποκατάσταση της αλήθειας και τη μελλοντική αποφυγή άστοχων επιζήμιων και αυθαιρέτων ισχυρισμών που βλάπτουν αντί να προασπίζουν τα συμφέροντα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και των εργαζομένων.

Τέλος σε ό,τι αφορά επιπόλαιους ισχυρισμούς περί "τρομοκρατικών μεθοδεύσεων" η Διοίκηση του Ιδρύματος αντί άλλης απάντησης συνιστά σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνεργασιμότητα.ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο