Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Καταγγελία από τους Υπαλλήλους του ΙΚΑ για εκφοβισμό από τον Διοικητή

Δελτία Τύπου

 Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες τακτικές του Διοικητή του ΙΚΑ που προσπαθεί με κάθε μέσο να διασπάσει τον αγώνα και να εκφοβίσει τους υπαλλήλους  

Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες τακτικές του Διοικητή του ΙΚΑ, που 48 ώρες πριν την έναρξη των απεργιακών μας κινητοποιήσεων προσπαθεί με κάθε μέσο να διασπάσει τον αγώνα και να εκφοβίσει τους υπαλλήλους.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ, με το αριθμ.πρωτ. Γ30/212/13-9-2013 έγγραφό της που απέστειλε σε όλες τις υπηρεσιακές μονάδες, στις 14.30, ζητά αυθημερόν την καταγραφή των στοιχείων όλων των υπαλλήλων που υπηρετούν σε τμήματα παροχών, χωρίς να δικαιολογούν την ενέργειά τους αυτή.

Τονίζουμε ότι τα στοιχεία αυτά υπάρχουν ήδη στη διάθεση της Διοίκησης και θα έπρεπε να τα γνωρίζει. Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν την ανικανότητα, την πλήρη έλλειψη οργάνωσης και το χάος που επικρατεί στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας.

Η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ θεωρεί ότι τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές αποτελούν σπασμωδικές κινήσεις μιας Διοίκησης που υπηρετεί μόνο την κυβέρνηση και όχι τα ασφαλιστικά ταμεία, την κοινωνία και τους εργαζόμενους σε αυτά.

Στόχος είναι η τρομοκρατία, η διάσπαση του απεργιακού μετώπου και ο εκφοβισμός των υπαλλήλων. Αντίθετα από το επιθυμητό αποτέλεσμα, τέτοιες συμπεριφορές ενδυναμώνουν τον απεργιακό αγώνα και δείχνουν αδυναμία και τρόμο μπροστά στη δύναμη των εργαζομένων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο