Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Ανακοίνωση Ε.Σ.Κ.Ο. σχετικά με την λίστα των 1.326 ονομάτων που ασκούν παράνομα το επάγγελμα του Λ/Φ

Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
   
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κύριοι της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Συνεχίζετε τις άστοχες ενέργειες ζητώντας τη δημοσιοποίηση  της λίστας των 1326 ονομάτων που ασκούν παράνομα το επάγγελμα μας από τον Υφυπουργό κο.  Μηταράκη και δεν την ζητάει ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κος. Κωνσταντινίδης  και δικό σας στέλεχος από τον Πρόεδρο κο. Κυδωνάκη που την έχει στα χέρια του.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι από τον Υφυπουργό δεν θα πάρετε καμία λίστα και εφ’ όσον αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν έχει τη δυνατότητα να την πάρει ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του Ο.Ε.Ε, ζητήστε την από την Π.Ε.Φ.Ε. απ’ όπου μπορείτε να την παραλάβετε.

Γιατί μόνο “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Με ενωτικό παλμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Ίσαρης Δημήτρης
Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο