Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανοικτές οι εφορίες για την χορήγηση παραβόλων στους υποψήφιους των εκλογών

Ανοικτές για 24 ώρες θα παραμείνουν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου οι εφορίες που έμειναν ανοικτές την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου για τη χορήγηση του απαραίτητου...

Ανοικτές για 24 ώρες θα παραμείνουν το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου οι εφορίες που έμειναν ανοικτές την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου για τη χορήγηση του απαραίτητου παραβόλου στους υποψήφιους των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών.


Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τη λειτουργία ορισμένων εφοριών για την εξυπηρέτηση των υποψήφιων στις νομαρχιακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, οι ΔΟΥ που παρέμειναν ανοικτές κατά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2006 θα παραμείνουν επίσης ανοικτές, μέχρι την 24η ώρα, για τη χορήγηση του απαραίτητου παραβόλου, σε περίπτωση παραίτησης υποψηφίου, κατά τις ημερομηνίες 7 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο και 19 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη (όπου απαιτηθεί επαναληπτική ψηφοφορία).


Επίσης, κατά το Σάββατο 14 και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου (στις περιπτώσεις επαναληπτικής ψηφοφορίας), κατά τις οποίες η πιθανότητα να προκύψει ανάγκη προμήθειας παραβόλου, λόγω θανάτου, είναι μικρή, οι προϊστάμενοι των ΔΟΥ θα πρέπει να διαθέσουν τα τηλέφωνά τους στη γραμματεία του Πρωτοδικείου ή Ειρηνοδικείου της περιοχής τους, ώστε σε περίπτωση που, μέχρι την 24η ώρα, χρειασθεί, να φροντίσουν να μεταβεί υπάλληλος της ΔΟΥ στο δικαστήριο για να εκδώσει το απαραίτητο διπλότυπο.

Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο