Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση Ε.Σ.Κ.Ο. για τις εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις

Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

10/9/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συνάδελφοι / Συναδέλφισσες,

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των μελών μας και ειδικότερα της Π.Ε.Φ.Ε. και του αντιπροέδρου της Μανούσου Ντουκάκη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προτίθεται να ανοίξει το σύστημα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για λίγες ημέρες.

Ο βασικός λόγος είναι ότι είναι παράνομη η ενέργεια του Υπουργείου Οικονομικών να διαγράψει το ποσό των αποδείξεων του κωδικού 049.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για όσους φορολογούμενους απέστειλαν τη δήλωση τους χωρίς να υπολογιστούν οι αποδείξεις του κωδικού 049, η Ε.Σ.Κ.Ο. σε συνεργασία με την Π.Ε.Φ.Ε., θα καταθέσει προσφυγές, οι οποίες θα συντάσσονται ΔΩΡΕΑΝ.

Επί την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε αύριο στις 11/9/2013 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 στην πρώτη μας συνάντηση στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, στο Δικηγορικό γραφείο της κας. ΚΟΖΙΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,  επί της οδού Πλ. Δημοκρατίας 12 (2ος ΟΡΟΦΟΣ).

Συνάδελφοι, όλα τα παραπάνω είναι περίτρανη απόδειξη ότι μόνο “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Με ενωτικό παλμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Ίσαρης Δημήτρης
Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ | Σεπτεμβρίου 10, 2013 1:39 μ.μ. | Reply
Το γνωστό,"κατόπιν ενεργειών μας".
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο