Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση σχετικά με την πρώτη συνάντηση της Ε.Σ.Κ.Ο.

Ε. Σ. Κ. Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων
Σεπολίων 9, Πλ. Αττικής , Τ.Κ. 10443, Αθήνα
e-mail: [email protected]
Τηλ: 2108820002
κινητό: 6932273425

9/9/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χτες, 8/9/2013, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Ενωτικής Συντονιστικής Κίνησης Οικονομολόγων στο Ζάππειο (Αίγλη Ζαππείου), με σκοπό τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η συγκέντρωση ήταν πολυπληθής και αποτελείτο από πολλούς διακεκριμένους συναδέλφους λογιστές- φοροτεχνικούς, οικονομολόγους, εφοριακούς και ιδιωτικούς υπαλλήλους, τραπεζικούς αλλά και διακεκριμένους πανεπιστημιακούς.

Έγινε σαφές από την ομιλία όλων των συναδέλφων ότι στην Ε.Σ.Κ.Ο. συμμετέχουν Σύλλογοι και συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι διατηρούν ο καθένας την αυτοτέλεια του και η ίδρυση της Ένωσης αυτής πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο χώρο μας με βασικό σκοπό τη μεγάλη νίκη στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, που θα έχει ως αποτέλεσμα να υποστηρίξουμε τα δικαιώματα μας και να παλέψουμε για την αξιοπρέπεια μας. Βασικός μοχλός, να μείνουμε μακριά από κόμματα και χρώματα.


Γιατί μόνο “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Με ενωτικό παλμό «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Ίσαρης Δημήτρης
Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο