Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Συνάντηση Φορέων φοροτεχνικών λογιστών με τον Ειδικό Γραμματέα κ.. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο.

Tην Τετάρτη 27/9/06 πραγματοποιήθηκε στη ΓΓΠΣ προγραμματισμένη συνάντηση των φορέων των φοροτεχνικών λογιστών με τον Ειδικό Γραμματέα κ.. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο. ...

Tην Τετάρτη 27/9/06 πραγματοποιήθηκε  στη ΓΓΠΣ  προγραμματισμένη συνάντηση  των  φορέων των φοροτεχνικών  λογιστών με τον Ειδικό Γραμματέα  κ.. Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο.

Η πρώτη πρόταση του ήτανε να έρχονται  προεκτυπωμένες  οι  αυτοπεραιώσεις  και εκ μέρους  των λογιστών τέθηκε η συνυποβολή ηλεκτρονικά όλων των φορολογικών εντύπων και οι δύο προτάσεις έγιναν αποδεκτές.

Στη  συνέχεια  η συζήτηση επικεντρώθηκε  στο κύριο θέμα  που ήτανε η υποβολή  της οριστικής  δήλωσης  μισθωτών υπηρεσιών ο κ. Αναγνωστόπουλος  προέβαλλε  την αναγκαιότητα  των προεκτυπωμένων  δηλώσεων  και  ζήτησε να έχει  τα στοιχεία από τον Ιανουάριο με προτάσεις και αντιπροτάσεις φθάσαμε  στην υποβολή  μαζικά από τα γραφεία στις 15 Φλεβάρη  ανά ημέρα και ΑΦΜ. παράλληλα πήραμε την υπόσχεση ότι από 1/1/2008 θα υποβάλλονται  ηλεκτρονικά και οι προσωρινές δηλώσεις

Τέλος  εφιστάται η προσοχή των συναδέλφων ότι την Κυριακή  8/10/2006 θα γίνει αντικατάσταση του συστήματος ΤΑΧΙΣ  με νέους υπολογιστές και ενδεχομένως  να υπάρξουν προβλήματα  στις συναλλαγές  με τις ΔΟΥ. ειδικά για τις 9/10/2006 οι ΔΟΥ  έχει προγραμματιστή να ανοίξουν  στις 11 π.μ.

Εκ  μέρους της ΠΕΦΕ παρευρέθηκαν  οι κ. Μ.Ντουκάκης , Μ.Σηφάκης , Δ.Καβούκης , Ο.Σειμένης , Ε.Αμπελιώτης.

Η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων σκοπεύει να υποβάλλει αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να οριστούν τακτικές συναντήσεις με τους Γενικούς Διευθυντές για ανταλλαγή απόψεων και με απώτερο σκοπό την προώθηση των αιτημάτων του κλάδου μας.

 Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του χώρου μας να επικοινωνήσουν μαζί μας για να συνυπογράψουν το αίτημα αυτό,

Συντονιστές από την Π.Ε.Φ.Ε. ορίζονται:

Μανούσος Ντουκάκης 6932215508

Μανώλης Σηφάκης      6977242410

To παραπάνω αίτημα πρέπει να δοθή μέχρι  25/10/2006

 

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο