Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Επιτέλους τα κείμενα του μνημονίου στα ελληνικά!

Επιτέλους τα κείμενα του μνημονίου στα ελληνικά!

Τον Ιούλιο συμφωνήθηκαν, ακολούθησαν οι επίσημες κοινοποιήσεις των κειμένων από την τρόικα ως παραρτήματα των εκθέσεων αξιολόγησης και πλέον, μετά από εβδομάδες υστέρησης, μπορεί κάθε Έλληνας να διαβάσει τo μνημόνιo στη γλώσσα του. Πλέον τα κείμενα του αναθεωρημένου μνημονίου μεταφράστηκαν στα Ελληνικά.  

Περιλαμβάνουν όλες τις δεσμεύσεις για νέα μέτρα, μεταρρυθμίσεις, τους στόχους που έχουν τεθεί και τα προαπαιτούμενα του Σεπτεμβρίου για το 1 δισ. ευρώ που θα έρθει τον Οκτώβριο.

Περιλαμβάνουν και τις ρήτρες λήψης νέων μέτρων και τα διαθρωτικά ορόσημα δηλαδή τις δεσμεύσεις στις οποίες οι δανειστές δίδουν ειδική σημασία.

Πηγή:www.capital.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description prince | September 6, 2013 1:40 PM | Reply
θα ειναι και εικονογραφημενα?
image description karpodinis | September 6, 2013 4:39 PM | Reply
Όχι γιατί τότε θα είναι με ακατάλληλο περιεχόμενο!!!
image description dRf | September 6, 2013 2:31 PM | Reply
Δύο φίλοι περπατούν στο δρόμο ο ένας που είχε πρόβλημα στην ομιλία (τραυλισμός) λέει στον άλλο "προ - προ - προ - πρόσεχε σκα -σκα -σκα -σκατά" που είναι ρε του λέει ο άλλος, "τώ - τώ τώ τώρα τα τα τα τα πάτησες".
Έτσι και με την καθυστερημένη μετάφραση του αναθεωρημένου μνημονίου αφού το ψήφισαν και άρχισαν να το εφαρμόζουν τώρα μας το κοινοποιούν στη γλώσσα μας.!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο