Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Λ.Σ.Α. - Διαμαρτυρία για το TAXISNet και αίτημα παράτασης δηλώσεων Ε9

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ελ. Βενιζέλου 75, Νέα Ιωνία, 14231. Τηλ.: 210 51.38.289, 210 51.57.310, [email protected], www.lsa.gr

ΠΡΟΣ
Υπουργείο Οικονομικών
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων
κ. Χάρη Θεοχάρη

Κοινοποίηση :
1.Υφυπουργό Οικονομικών
 κ. Γεώργιο Μαυραγάνη
2.Γεν. Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων
κ. Τσαβδάρη Χάρη
3.Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
4.TaxHeaven, Κόμβος φορολογικής και λογιστικής ενημέρωσης
5.E-forologia

Αθήνα, 03 Σεπτεμβρίου 2013

Θέμα: «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TAXISNET ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (Ε9)»

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή σας επισημαίνουμε τις δυσχέρειες που παρατηρούνται κατά την υποβολή και την επεξεργασία των δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) στο Taxisnet.

Λόγω των καθυστερήσεων κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής καταχώρησης και υποβολής των δηλώσεων και την ύπαρξη αδυναμίας ορθής λειτουργίας της εφαρμογής Taxisnet, αιτούμαστε την παράταση της προθεσμίας για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9 φυσικών προσώπων για εύλογο χρονικό διάστημα.


Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                       
Κυριακόπουλος Νικόλαος                        

Η Γεν. Γραμματέας
Πολίτου Μαρίνα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description FIORI073 | Σεπτεμβρίου 3, 2013 2:21 μ.μ. | Reply
ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
image description nikmet | Σεπτεμβρίου 3, 2013 3:07 μ.μ. | Reply
Κάτι σημαντικό ξεχνάει ο Λ.Σ.Α., που πέρασε από πάνω μας σαν οδοστρωτήρας όλο τον Ιούνιο και ακόμα μας πατάει..
Και επίσης τι σημαίνει εύλογο χρονικό διάστημα; Δηλαδή να πάρουμε έναν έναν όλους τους πελάτες μας και να περνάμε ότι δεν πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια οι κρατικοδίαιτες εταιρείες; Τα μισά αγροτεμάχια είναι ακαταχώρητα και θα έχουμε και τον ανίδεο τον Θεοχάρη να μας λέει "θα είμαστε αμείλικτοι στις προθεσμίες".
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ δηλαδή, χωρίς να τολμάς να ζητήσεις έστω και 10€ επιπλέον με αυτή την κακομοιριασμένη οικονομική κατάσταση...
image description nikmet | Σεπτεμβρίου 3, 2013 4:07 μ.μ. | Reply
...από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα και ακόμα μας πατάει...
image description ΝΙΚΟΣ ΚΛΩΘΑΚΗΣ | Σεπτεμβρίου 3, 2013 5:23 μ.μ. | Reply
Με τις δηλώσεις εισοδήματος τι θα γίνει ?
Γιατί αγνοείτε και αυτό το πρόβλημα των λογιστών ?
Κανένας λογιστής δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να επιβαρυνθεί και τα προστίματα που θα προκύψουν με τις δηλώσεις που δεν έχουν υποβληθεί ακόμα !!!!
image description logistakos | Σεπτεμβρίου 3, 2013 5:36 μ.μ. | Reply
Αμφιβαλλω αν θα ασχοληθει κανεις με το Ε9, εδω ακομη εχουν μεινει δηλωσεις Ε1,και αν δεν ειχαν μεινει μετα απο αυτα που τραβηξαμε με αυτες σιγα μη και διορθωσουμε και τα Ε9. Στην εφορια οι διορθωσεις μετα την παραλαβη του ΦΑΠ και ας εκκαθαριστουν το 2015. Συνεργατες λεγαν οτι ειμαστε δουλους μας καταντησαν.
image description AENAOS | Σεπτεμβρίου 3, 2013 5:20 μ.μ. | Reply
Συνάδελφοι ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Τα μεγάλα λογιστικά γραφεία των Αθηνών με ανασφάλιστο προσωπικό ή ασφαλισμένο των 400-500 € ( υπό δωδεκάωρο ωράριο ) μια χαρά προλαβαίνουν τα ΠΑΝΤΑ και πληρώνονται και αδρά για αυτό ( και ειδικότερα όσο περισσότερος πανικός στον κόσμο τόσο περισσότερα έσοδα στο συρτάρι ). Οι σύλλογοι της επαρχίας πρέπει να συσπειρωθούμε σε άλλη ΒΑΣΗ ΠΛΕΟΝ.

ΕΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ

.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο