Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τέλος χρόνου για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Εξέπνευσε από τις 08:00 το πρωί η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Περίπου 5.660.000 δηλώσεις υποβλήθηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει το σύστημα θα παραμείνει μεν ανοιχτό, ωστόσο οι δηλώσεις που θα υποβάλλονται από τις 08:00 το πρωί και μετά θα εκκαθαρίζονται ως εκπρόθεσμες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τα μεσάνυχτα και μετά το Taxis παρουσίασε αρκετά προβλήματα όπως ανέφεραν αρκετοί λογιστές - φοροτεχνικοί, οι οποίοι ξενυχτούσαν για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο προκειμένου να στείλουν και τις τελευταίες δηλώσεις εμπρόθεσμα.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description AlanTrap | Σεπτεμβρίου 2, 2013 12:51 μ.μ. | Reply
Εξέπνευσε από τις 08:00 το πρωί η τελευταία ελπίδα του είχε η ηγεσία του ΥΠ.ΟΙΚ. να δείξει την ελάχιστη σοβαρότητα που επιβάλλει η θέση της .
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο