Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Η άποψη του Συλλόγου Λογιστών - Φοροτεχνικών Καβάλας για την πολιτική απόφαση μη αλλαγής της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων φυσικών προσώπων Ο.Ε. 2013

Σύλλογος  Λογιστών – Φοροτεχνικών  Ελευθέρων Επαγγελματιών  Ν. Καβάλας

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

Αριθμός απόφασης Πρωτοδ. Καβάλας 410/03-12-1999 και αριθμός καταχώρησης 11/21-2-2000

Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κο ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Κοινοποίηση:
-    Υφυπουργό Οικονομικών κο ΓΕΩΡΓΙΟ   ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ
-    Γεν. Γραμματέα Εσόδων κο ΘΕΟΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ
-    Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
-    Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
-    Ε.Σ.Ε.Ε.
-    Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ.
-    Ο.Ε.Β.Ε. Ν.Καβάλας
-    Επιμελητήριο Καβάλας
-    Δ.Ο.Υ.  Νομού Καβάλας
-    OIKONOMIKH EΠIΘEΩPHΣH ANAT. MAKEΔONIAΣ& ΘPAKHΣ

Αρ.Πρωτ. 0306/01-09-2013

Θέμα: η άποψή μας για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση μη αλλαγής της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων Φυσικών Προσώπων Ο.Ε. 2013

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

    Ως Συνδικαλιστές χαιρόμαστε για την απόφασή σας να μην ορισθεί νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος Φ.Π. και αυτό γιατί η εμφανώς ΑΔΙΚΗ και ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ απόφαση του Γεν Γραμματέα Φορολογίας αλλά και όλης της Πολιτικής Ηγεσίας θα συσπειρώσει τον Κλάδο που φέτος ξεπέρασε τεχνικά προβλήματα, ανθρώπινα όρια πνευματικής εργασίας, έβαλε στην άκρη οικογενειακές υποχρεώσεις και ανάγκες προσπαθώντας το τελικά ακατόρθωτο : να προλάβει τις ασφυκτικές προθεσμίες που απαιτούσαν οι «μνημονιακές» υποχρεώσεις της Χώρας μας.

Αυτή η υπερπροσπάθεια τορπιλίστηκε από την μη ετοιμότητα της ΓΓΠΣ και οι περί του αντιθέτου δημοσιεύσεις ήταν για τα «αυτιά του κόσμου».

Αλήθεια ποιος φταίει για τις ουρές στο Μητρώο όλων των Δ.Ο.Υ. μέχρι και την τελευταία ημέρα και τότε δόθηκε παράταση για τους κλειδαρίθμους;

Κανείς φυσικά από το Υπουργείο αλλά οι φορολογούμενοι ή οι Λογιστές. Πήγε κάποιος αρμόδιος να σταθεί στην ουρά για υπόθεσή του ; Πιστεύουμε ότι αποφασίσατε πως αυτό είναι προνόμιο των πολλών.

Ποιος αποφάσισε ότι είναι εφικτό να πληρωθούν υποχρεώσεις στις 30/08 χωρίς να σταλούν εκκαθαριστικά και ειδοποιητήρια στους φορολογούμενους ;

Και ποιος αποφάσισε ότι μέσα στις υποχρεώσεις του Κλάδου μας είναι να ειδοποιούμε τους πελάτες μας για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους από φόρο εισοδήματος και Φ.Α.Π.  και μας  στέλνετε email σαν να τα στέλνετε στα σπίτια των φορολογούμενων ; Δεν είναι υποχρέωσή μας .

Γιατί κάποιος από το Υπουργείο Οικονομικών δεν βγήκε να πει δημόσια  ότι 5.000.000 δηλώσεις στάλθηκαν από Λογιστές – Φοροτεχνικούς μέσα σε 2 μήνες αντί σε 5 που προβλέπει ο Νόμος που εσείς ψηφίσατε και καταργήσατε – την επόμενη χρονιά - στην πράξη ;

Στον Ν. Καβάλας παρά τα ξενύχτια (που μπορείτε να διασταυρώσετε)  θα παραμείνουν στα γραφεία μας μερικές χιλιάδες δηλώσεις μέχρι να ξανανοίξει το σύστημα για να τις στείλουμε ηλεκτρονικά και ΩΣ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΕΣ από τα γραφεία μας.

Το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι απομένει σε εσάς να αποφασίσετε εάν το Δημόσιο συμφέρον είναι να τις παραλάβετε ηλεκτρονικά σε 7-15 ημέρες  ή θα κληθούν οι «φορολογούμενοι» δηλαδή εμείς να τις υποβάλλουμε στις αποδεκατισμένες Δ.Ο.Υ. και να γίνει η εκκαθάριση τον Δεκέμβριο, όπως και το 2012.

Κάποιοι Συνάδελφοι θα καταστραφούν οικονομικά καθώς ακόμη και 20 δηλώσεις να έχουν το κόστος που θα επωμισθούν είναι τεράστιο για την περίοδο ύφεσης που διανύουμε. Όλοι μαζί κάναμε χιλιάδες δηλώσεις γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι ο φορολογούμενος - πελάτης αδυνατεί να μας πληρώσει ενώ για τις υπόλοιπες απλά ελπίζουμε.

Σαν Συνάδελφοι θα σταθούμε δίπλα σε όποιον Συνάδελφο κινδυνεύει με πρόστιμα και προσαυξήσεις για δηλώσεις που δεν πρόλαβε να κάνει – καθώς πολλοί έκαναν κακή εκτίμηση του αυξημένου χρόνου που απαιτείτο φέτος - ακόμη και αν χρειασθεί, σαν συμπαράσταση στο πρόβλημά τους, να ΜΗΝ υποβάλλουμε κανένα ΝΕΟ  Ε9 μέχρι 15/9 για μεταβολές ακινήτων που ήδη υποβάλλαμε και «εξαφανίσθηκαν» ως δια μαγείας από το περιουσιολόγιο.

Ποιος θεωρεί ότι εκατομμύρια δικαιώματα σε αγροτικά ακίνητα μπορούν να ελεγχθούν μέχρι 15/9 ; Μάλλον κάποιος που δεν είχε ποτέ σχέση με φορολογούμενους και δεν γνωρίζει τις συνθήκες «συλλογής πληροφοριών» και εγγράφων που απαιτούνται.
Ας έρθουν λοιπόν στις Δ.Ο.Υ. με τα χαρτιά τους και ας γίνουν επί τόπου οι διορθώσεις  και οι συμπληρώσεις από τα Ε9 που υποβλήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Και κάποιο μήνα – σίγουρα όχι μέχρι 15/9 - θα γίνει και το περιουσιολόγιο που χρειάζεται η Ελλάδα.

Κανείς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ δεν θα πληρώσει πρόστιμο για λάθη και παραλείψεις του Υπουργείου Οικονομικών και των Υπηρεσιών του. Ας πληρώσει σε χρόνο και χρήμα το Δημόσιο και όχι πάλι ο Κλάδος μας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζοντας την άποψη των Συναδέλφων, αποφάσισε ομόφωνα να σας αποστείλει την παρούσα επιστολή ελπίζοντας ότι έστω και με καθυστέρηση θα λάβετε αποφάσεις με γνώμονα μόνον το Δημόσιο συμφέρον.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Νικόλαος Γ. Πατέλης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description broster | Σεπτεμβρίου 2, 2013 12:23 π.μ. | Reply
Χαιρετίζω την ανακοίνωση και βέβαια εμείς ως γραφείο το είχαμε αποφασίσει ήδη (την μη αποστολή Ε9)... Δεν είναι της ώρας η κριτική ..... Θα γίνει και αυτή ομως και θα είναι σκλήρη .....
image description C.F.C. | Σεπτεμβρίου 2, 2013 9:24 π.μ. | Reply
Η ανακοίνωση είναι του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Καβάλας και όχι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) αν αυτό λέει κάτι ...
image description 2433032308 | Σεπτεμβρίου 2, 2013 5:07 π.μ. | Reply
ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΑΝ ΜΠΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΕ ΤΙΣ 200 ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΩ. ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ 'ΓΩ. ΤΙ; Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΕΣ. ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ Η/Υ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΧΑΛΑΡΑ!!!! ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΓΥΑΛΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
image description FIORI073 | Σεπτεμβρίου 2, 2013 8:35 π.μ. | Reply
apo oti vlepw mono egw i adelfi moy kai o kyrios pio panw exoyme minei me diloseis pano apo 100 sigoura ante vre me tosa poy vgalame na plirosoume kai kana prostimo gia to ypourgeio poy den exoun ta kakomira. kalhmera se oloys
image description stavrosmix | Σεπτεμβρίου 2, 2013 9:37 π.μ. | Reply
να με συγχωρειτε κυριε προεδρε αλλα και με τις φορολογικες δηλωσεις ετσι ξεκινησαμε ( αποχη μεχρι να δικαιωθουμε) και στο τελος μας κρεμασατε . οπως σωστα αναφερετε , εμεις που δεν ειμαστε καλοι επαγγελματιες δεν υπολογισαμε σωστα το χρονο και μας εμειναν δηλωσεις. ολα καλα , θα υποστουμε τις κυρωσεις και συνεχιζουμε. κι εσεις ομως ως συνδικαλιστες θα πρεπει να υποστειτε τις οποιου ειδους κυρωσεις σας αντιστοιχουν.
υ.γ. ενας απο τους λιγους κατεστραμενους
image description broster | Σεπτεμβρίου 2, 2013 9:22 π.μ. | Reply
Το είδα φίλε μου , αλλά το σχόλιο ξέρεις για που πάει , αν σε πειράζει και αυτό τι να σου κάνω ... Εκτός αν η μια ιδιότητα πρόεδρος αναιρεί την άλλη (μέλος της Ποφεε) ... Αμέσως όμως αντίδραση , μπράβο αντανακλαστικά .....
image description broster | Σεπτεμβρίου 2, 2013 10:00 π.μ. | Reply
Η απάντηση παρπα΄νω πάει προς τον συνάδελφο cfc ... Αλήθεια ανακοίνωση από τη Ποφεε θα υπάρξει ???
image description C.F.C. | Σεπτεμβρίου 2, 2013 10:11 π.μ. | Reply
Επειδή ξέρω για που πάει το σχόλιο σου Αποστόλη (ή Ελένη) και επειδή κι εγώ απλά μία διαπίστωση έκανα, την οποία κανεις κι εσύ (περί ανακοίνωσης από την Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) δεν το συνεχίζω. Καλημέρα και καλή συνέχεια ...
image description dagalog | Σεπτεμβρίου 2, 2013 10:34 π.μ. | Reply
αγαπητοι συναδελφοι... καναμε οτι ηταν δυνατο... ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΤΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ!!... δεν κουνηθηκαμε απο τις καρεκλες μας εδω και ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!! δεν υπολογησαμε ουτε ζεστη ουτε οικογενεια ουτε αναγκες!!! για αλλη μια φορα αποδειξαμε οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ παρ' ολες τις αναποδιες και τρικλοποδιες που μας εβαλαν !!!!!!!!!!!!!!
δεν θελω να τους απειλησω ουτε να τους βρισω.. τους μεγαλους...θελω απλα να πω οτι και εσεις οι λογιστες των μεγαλουπολεων , δεν ανταποκριθηκατε στο καλεσμα μας για αποχη!! οταν εμεις ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ,για πεντε περιπου ημερες δεν στελναμε δηλωσεις , στελναμε μονο ΦΠΑ εσεις βρηκατε την ευκαιρεια να μας εκμεταλλευτειτε και να στελνετε χωρις δυσκολια του συστηματος δηλωσεις!!! καλα κανατε... για αλλη μια φορα αποδειξατε οτι δεν ειμαστε μια γροθια!!! δωσατε αφορμη ΕΣΕΙΣ να μας εξευτηλησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description istelios | Σεπτεμβρίου 2, 2013 11:49 π.μ. | Reply
κ. Πατέλη ,τη προηγούμενη εβδομάδα η ΠΟΦΕΕ ειχε συνάντηση με τον κ. Θεοχάρη.Γιατι ποτε δεν βγηκε κάποιος απο το προεδρείο να μας ενημερώσει για οσα ειπώθηκαν σ΄άυτη τη συνάντηση?Γιατι ζητουσαμε παρατάσεις οταν η νόμιμη περίοδος ηταν 5μηνη?
image description broster | Σεπτεμβρίου 2, 2013 11:22 π.μ. | Reply
Συνάδλεφε C.F.C.όπως καταλαβαίνεις τα νεύρα όων μας είναι τεντωμένα , καμία διάθεση αντιπαράθεσης , απλά ο Συλλόγος Καβάλας έχει και μια ιδιέταιρη βαρύτητα λόγω και της συμμετοχής του προέδρου της στο ΔΣ της ΠΟφεε , άρα λοιπόν όπως είπα χαιρετίζουμε όλοι ανεξαρτήτως αν τελειώσαμε ή όχι τις δηλώσεις , αλλά η κριτική που θα γίνει εν καιρώ θα είναι σκληρή , το σχόλιο αυτό έγινε γιατί ο κ.Πατέλης μπορεί να αγωνιστηκέ σκληρά χωρίς να το γνωρίζουμε (κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό) αλλά δυστυχώς κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος ...
image description SARAKINOS | Σεπτεμβρίου 2, 2013 12:48 μ.μ. | Reply
Εμείς, Αποστόλη, καλούσαμε την ΠΟΦΕΕ να απαιτήσει την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που ορίζει ο νόμος και να αρχίσει την πίεση όταν άνοιξε το σύστημα σχεδόν πέντε μήνες μετά. Δεν μιλήσαμε και δεν θέλαμε παράταση. Οτα , σαν σύλλογος δημοσιοποιήσαμε την πρότασή μας για τις ημερομηνίες αυτές, γράψαμε "χωρίς καμιά παράταση πέραν της 30/6". Η ευθύνη της ΠΟΦΕΕ είναι ότι κινήθηκε αργά, πολύ αργά, σαν τον πυροσβέστη που πάει στον τόπο της φωτιάς για ρίξει νερό στα αποκαϊδια... Οπως είπες και συ η κριτική θα είναι σκληρή. Και πάντως περίμενα ότι θα είχαν την παλικαριά να υποβάλλουν την παραίτηση του Δ.Σ. διαμαρτυρόμενοι για την αμετροέπεια του ΥΠ.ΟΙΚ. Αλλά ούτε μια λέξη δεν διαβάσαμε μέχρι τώρα για το τι έγινε . Και δεν χρειάζεται να έλθουν και να μας πουν "Γιώργη χάσαμε"...
image description C.F.C. | Σεπτεμβρίου 2, 2013 12:57 μ.μ. | Reply
Φιλε Γιάννη ( αν επιτρέπεται το φίλε ) εγώ δε ζητώ ούτε παραίτηση, ούτε κάτι άλλο θεαματικό ( π.χ. αυτομαστίγωση κλπ. για να κάνουμε και λίγο χιούμορ ). Παρέμβαση διά της νομικής οδού θα ήθελα να δω αλλά ( όπως είχα γράψει και τότε που αποφασίστηκε η αποχή από τις δηλώσεις ) μάλλον "αργήσαμε". Κάποτε όμως η τήρηση των νόμων θα πρέπει να καταλαμβάνει όλες τις πλευρές. Όμως όπως είχε πει και ο "επίτιμος" ( ένας είναι ο επίτημος ) κανείς δε θα θυμάται μετά από δέκα χρόνια ... Καλή συνέχεια ...
image description SARAKINOS | Σεπτεμβρίου 2, 2013 1:20 μ.μ. | Reply
Ασφαλώς και είμαι φίλος σου, συνάδελφε (πάντα μου διαφεύγει το όνομά σου) C.F.C, αλλά να σου θυμίσω ότι συνυπογράψαμε εξώδικο προ το υπουργείο, ακριβώς για αυτό θέμα, με πρωτοβουλία των Χανιωτών. Μόνο 5 (πέντε) σύλλογοι ! Και η ΠΟΦΕΕ, βροντερά απούσα...
Υ.Γ. Εχω στείλει Π.Μ. όπως μου ζήτησες.
image description sa | Σεπτεμβρίου 2, 2013 12:38 μ.μ. | Reply
Εαν πραγματικά σεβόμαστε τους ευατούς μας να σταματήσουμε κάθε υποβολή προς το Ελληνικό Δημόσιο μέχρι να ανακοινώσουνε την παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις.
image description FIORI073 | Σεπτεμβρίου 2, 2013 12:23 μ.μ. | Reply
emeis stamatisame. alla apo oti mou fenetai pali monoi tha eimaste den variesai apo oti vlepw mono se emas meinane dilwseis
image description stavrosmix | Σεπτεμβρίου 2, 2013 12:53 μ.μ. | Reply
μπορει να εχουμε καταστραφει οικονομικα αλλα ακομα και τωρα αισθανομαι οτι επραξα το σωστο ακολουθωντας τις οδηγιες της ομοσπονδιας.
image description PRESJOHN | Σεπτεμβρίου 2, 2013 12:41 μ.μ. | Reply
Το παρόν θέμα αφορά την ανακοίνωση του Συλλόγου Λ.Φ. Ν.Καβάλας και πρέπει όλοι να την χαιρετήσουμε,το ίδιο κάνω και εγώ.Η απουσία της ΠΟΦΕΕ είναι πλέον προκλητικά εμφανής.Ο συνάδελφος Ν.Πατέλης ελπίζω να εκφράζει τις ίδιες απόψεις και μέσα στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας,άσχετα εαν δεν υιοθετούνται,πρέπει να τον ενθαρρύνουμε να τις προβάλλει.
image description ΧΡΥΣΑ | Σεπτεμβρίου 2, 2013 2:04 μ.μ. | Reply
Γιαννη, μια ερωτηση με πολυ καλη διαθεση απεναντι στον κ.Πατελη και ισως αν ειχα απαντηση θα με βοηθουσε να καταλαβω, γιατι ειμαι εξω απο συλλογους ενω εχω μεγαλο ενδιαφερον για τα συλλογικα....Οταν συμμετεχεις καπου και δεν συμφωνεις με τα δρωμενα ή με τους χειρισμους τι κανεις? Ενισχυεις με την παρουσια σου, αυτα με τα οποια διαφωνεις? Πας παραδιπλα και γραφεις τις διαφωνιες σου και για ποιο λογο? να ταχεις καλα με τη συνειδηση σου ή με τον κοσμο ? Γιατι ολα αυτα που γραφει ο Προεδρος , δεν συναδουν καθολου με ολα αυτα που υπογραφει εμμεσα ως μελος της ΠΟΦΕΕ.
image description FIORI073 | Σεπτεμβρίου 2, 2013 1:50 μ.μ. | Reply
o silogos kala ta eipe mporw na pw kalitera den ginotan alla an kai athinaia nomizw kai diorwsteme an kanw lathos oi dikoi mas silogoi (oxi oloi)eitav paralia? pali kala pou uparxei kai i eparxeia. KANTE KATI GIATI DEN PAEI ALLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο