Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τα τελευταία νέα πριν την λήξη της προθεσμίας των δηλώσεων

'Ωρα  15:30 μμ

Λήγει σε λίγες ώρες η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

45.000 μόλις υποβλήθηκαν το Σαββάτο στην Γ.Γ.Π.Σ., γεγονός που κάνει τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων να πιστεύει ότι ο αριθμός το δηλώσεων που έχει απομείνει είναι πολύ μικρότερος από αυτών που αναμενόταν και ότι τελικά μέχρι αύριο το πρωί θα έχουν υποβληθεί όλες.

Μετά από τις 8:00 το πρωί της Δευτέρας όσες δηλώσεις υποβληθούν θα θεωρούνται εκπρόθεσμες. Μάλιστα, όπως σχετικά ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Κος Θεοχάρης, ο επίμαχος Κωδικός 049 θα δέχεται κανονικά ποσά απλά αυτά δεν θα λαμβάνονται υπόψιν στην εκκαθάριση.

Για την ώρα προβλήματα παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες του του Α.Μ.Κ.Α. και του Ο.Γ.Α., από τις οποίες πρέπει να αντληθούν πληροφορίες για την υποβολή των δηλώσεων. Ο Γενικός Γραμματέας βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Ο.Γ.Α. και το Υπ.Εργασίας για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description TAG-AMAL | Σεπτεμβρίου 1, 2013 9:29 μ.μ. | Reply
ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΣ Νο??????
image description TAKHS | Σεπτεμβρίου 1, 2013 9:11 μ.μ. | Reply
H ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΞΗΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ .
image description stavrosmix | Σεπτεμβρίου 1, 2013 10:06 μ.μ. | Reply
αυτο ειναι ανακοινωση '' κυκλων '' του υπουργειου?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο