Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

5.6 εκατομμύρια δηλώσεις έως σήμερα μέχρι αυτή την ώρα.

5.6 εκατομμύρια δηλώσεις έχουν υποβληθεί έως σήμερα μέχρι αυτή την ώρα (σ.σ. 13:00 μ.μ.).

Αγώνα δρόμου δίνουν οι λογιστές - φοροτεχνικοί καθώς και όσοι φορολογούμενοι στέλνουν μόνοι τους τις δηλώσεις, έτσι ώστε μέχρι το πρωί της Δευτέρας να έχουν υποβληθεί όσες έχουν απομείνει.

Η Γ.Γ.Π.Σ. για να βοηθήσει την προσπάθεια αυτή ανακοίνωσε ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης Συναλλασσομένων (Κ.Ε.Σ.) θα παρέχει τηλεφωνικές πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες σήμερα, 31 Αυγούστου και αύριο  Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, από τις 8:00 – 16:00.

Καλή δύναμη σε όλους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description TAG-AMAL | Αυγούστου 31, 2013 3:55 μ.μ. | Reply
ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ .... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ..........!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ ..... ΚΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ.... !!!!!!!!
image description foibos | Σεπτεμβρίου 1, 2013 12:55 π.μ. | Reply
ΛΕΣ ΒΡΕ ΘΕΟΧΑΡΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ..ΜΑΣ ΕΧΕΙς ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ........................
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο