Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή της Α.ΚΙ.Ο.Ε για μη παράταση των παλαιών κωδικών χρήσης του Taxisnet, την ολοκλήρωση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων Ο.Ε 2013 και παραλαβής των κλειδαρίθμων

Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας
Αρ.Πρωτ.:09053/30-08-2013  

ΠΡΟΣ: Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη
Κοιν.: Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη Γεώργιο
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Χάρη
Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Κύριε Υπουργέ,

Με τις επιστολές μας, της 17/07/2013 και 23/08/2013 σας ζητούσαμε να προβείτε στον καθορισμό της 31/10/2013 ως καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων από εξουσιοδοτημένο Λογιστή Φοροτεχνικό , ως το αναγκαίο χρονικό διάστημα για την υποβολή τους, και την μοναδική ευκαιρία να απαλλαγούμε από την γάγγραινα της χρήσης των παλαιών κωδικών του Taxisnet , με την απόκτηση κλειδάριθμου και την ολοκλήρωση της εικόνας του ποιός υποβάλει και τί υποβάλλει.

Κατόπιν σχετικών δημοσιευμάτων των  προθέσεών  σας για τα παραπάνω .

Σας καλούμε :

Να μη δώσετε παράταση στην χρήση των παλαιών κωδικών του Taxisnet παρά μόνο την δυνατότητα έως 31/10/2013  της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων από εξουσιοδοτημένο Λογιστή Φοροτεχνικό.

Σας καλούμε :

Να  μην επιβραβεύσετε για μια ακόμα φορά τους μόνιμα φοροδιαφεύγοντες και τις θλιβερές πελατειακές σχέσεις που εδραίωσαν οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες του Υ.Ο και πιθανόν με την στάση σας συντηρείτε .

Να μην ακυρώσετε την υπερπροσπάθεια των συναδέλφων Λογιστών – Φοροτεχνικών  για την, υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και περιορισμένο χρόνο, πρωτοφανή σε μέγεθος και όγκο, επιτυχή υποβολή του μεγαλύτερου μέρους των φορολογικών δηλώσεων  , όταν για μια ακόμα φορά θα δούν, τα τρίτα πρόσωπα (όπως χωρίς αιδώ αναφέρεται στο αρ.18 του Κ.Φ.Δ) να υποβάλλουν ότι θέλουν και όποτε το θέλουν .  

Με εκτίμηση

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο