Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ο.Ε.Ε. - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή εκπαιδευτικών σε επιμορφωτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας θα διενεργήσει σεμινάρια με στόχο την αναβάθμιση της Επαγγελματικής Ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού από Β σε Α τάξη.

Τα εν λόγω σεμινάρια θα διενεργηθούν με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, προκειμένου να αντιμετωπισθούν πρακτικά θέματα και να διευκολυνθεί το σύνολο των εκπαιδευομένων.

Προς αυτή την κατεύθυνση το Ο.Ε.Ε. προσανατολίζεται στη δημιουργία ομάδας εξειδικευμένων εκπαιδευτών, με εκπαιδευτική εμπειρία στις ορισθείσες επιμορφωτικές ενότητες και παράλληλη εμπειρία ως εκπαιδευτές σε προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσής (e-learning).

Για το λόγο αυτό καλούνται όσοι συνάδελφοι οικονομολόγοι, μέλη του ΟΕΕ διαθέτουν εκπαιδευτική εμπειρία και εμπειρία διδασκαλίας σε σεμινάρια εξ αποστάσεως εκπαίδευσής (e-learning), στις εκπαιδευτικές ενότητες:

Φορολογία Εισοδήματος Νομικών Προσώπων,
Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,
Αναλυτική Λογιστική - Κοστολόγηση
Λογιστική Τυποποίηση,
Διαδικασίες Τέλους Χρήσεως (Σύνταξη Ισολογισμού, Αποτελεσμάτων Χρήσεως, Οικονομικών Καταστάσεων, Διανομή Κερδών),
Φορολογία Ακίνητης Περιουσίας,
Στοιχεία Φ.Π.Α.,
Κώδικας Δεοντολογίας Λογιστών Φοροτεχνικών

να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην Υπηρεσία μας, αποστέλλοντας σχετικό βιογραφικό σημείωμα στο [email protected]

Οι ενδιαφερόμενοι, εκτός των άλλων, θα πρέπει να αναφέρουν στο βιογραφικό τους σημείωμα την επιμορφωτική τους εμπειρία σε σεμινάρια εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (αντικείμενο, οργανωτής, κλπ), ενώ ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται και η δυνατότητα του ενδιαφερομένου για άμεση διάθεση εκπαιδευτικού υλικού καθώς και υλικού αξιολόγησης των εκπαιδευομένων.

Για σχετικές πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Τμήμα Κλαδικών Προβλημάτων του ΟΕΕ, τηλ.: 2105228528.

 
Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ
Γεώργιος Ι. Κυδωνάκης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο