Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα παράτασης από τον Σύλλογο Φοροτεχνικών Ελευθ. Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Κουταρέλια 57β, Βόλος τηλ. 2421022838, e-mail:[email protected]

ΠΡΟΣ:  Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη
Κοιν.: Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη Γεώργιο
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Χάρη
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας                          
                                                                                               
ΒΟΛΟΣ  24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2013
                                                                                               
ΑΡ.ΠΡΩΤ 787
.                                  
Κύριε Υπουργέ,

Οι λογιστές της χώρας μας και οι εργαζόμενοι στα λογιστικά μας γραφεία, μέχρι σήμερα υπερέβησαν εαυτούς και δυνατότητες, αγνόησαν ατομικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και κατάφεραν να καλύψουν σε ποσοστό 85% την τετράμηνη καθυστέρηση έναρξης υποβολής των δηλώσεων για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνες είναι οι υπηρεσίες του υπουργείου.
                                  
Απομένει ο πολύ σκληρός πυρήνας των δηλώσεων ο οποίος απαιτεί χρόνο μετά την 2-9-2013. Από τους λογιστές περιμένουν: Εσείς την υποβολή των υπολοίπων δηλώσεων, την υποβολή (επανυποβολή είναι η σωστότερη λέξη) του Ε9 φυσικών προσώπων έως 15/9 και την υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων έως 30/9.  Οι γονείς περιμένουν την υποβολή του Α21 και οι εργαζόμενοι στα γραφεία μας περιμένουν να πάρουν ολιγοήμερη κανονική άδεια έως 15/9 (πριν τα πρωτοβρόχια).
                                  
Καταλαβαίνετε  ότι πρέπει και εσείς να διαλέξετε τι από όλα σας είναι πιο απαραίτητο.  Αν θέλετε τις υπόλοιπες δηλώσεις δώστε μας περιθώριο έως 30/9 για τις δηλώσεις και  έως 31/10 για το Ε9 . Αν θέλετε το Ε9 δώστε μας περιθώριο  έως 30/9 για το Ε9 και  έως 31/10 για τις δηλώσεις. Οι  συγκεντρωτικές σε κάθε περίπτωση έως 31/12.   Οι αντοχές μας, οι τρέχουσες υποχρεώσεις των γραφείων μας και η υποβολή των δηλώσεων  φπα όλων των επιχειρήσεων του επόμενου μήνα  δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για συντομότερες λήξεις.
                                  
Επίσης μην παραλείψετε να ενημερώσετε με πανελλαδική καμπάνια τους φορολογουμένους, όπως κάνατε για τα αυθαίρετα πριν 1 χρόνο, ότι έχουν υποχρέωση να ελέγξουν / συμπληρώσουν / οριστικοποιήσουν τα αγροτεμάχια και να συμπληρώσουν τους αριθμούς παροχής ρεύματος στα κτίσματα. Διότι οι φορολογούμενοι έχουν την εντύπωση ότι επειδή τα δήλωσαν στο παρελθόν είναι εντάξει.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 Νικόλαος Μπουρμπούλιας, Πρόεδρος                              
Δημήτριος Παππάς, Γραμματέας
Νικόλαος Πουμάνας, Αντιπρόεδρος
Σταυρούλα Μπέλλου, Ταμίας
Μαρία Βλάχου, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων
Στέφανος Μπαλτζής, Μέλος ΔΣ
Βίκτωρας Πολυμέρου, Μέλος ΔΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description 123123 | Αυγούστου 28, 2013 10:04 π.μ. | Reply
Μόνο οι τοπικοί συλλογοι υπαρχουν ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η ΠΟΦΕΕ ???
image description Your Name | Αυγούστου 28, 2013 11:57 π.μ. | Reply
Περιγραψατε με ακριβη τροπο την σκληρη πραγματικοτητα!! Περιμενουμε απο τους αρμοδιους το ..ΕΛΕΟΣ !!!!!!
image description AENAOS | Αυγούστου 28, 2013 1:00 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο