Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα της Π.Ο.Ο.Ε.Ε.Ε. για παράταση των φορολογικών δηλώσεων

Πανελλήνια Ομοσπονδία Οικονομολόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδας

ΓΑΜΒΕΤΑ 4 ΑΘΗΝΑ                                                                    
Τηλ.: 2103826627 Fax: 2103626928
Email :[email protected]   

Αθήνα 27/08/2013
Aρ.Πρωτ.Υπουργείου: 3710/27-08-13

ΠΡΟΣ: Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη
Κοιν : - Υφ. Οικονομικών κ. Μαυραγάνη Γεώργιο
Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Θεοχάρη Χάρη             
Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας  

Κύριε Υπουργέ
           
Σε συνέχεια της επιστολής μας της  17/07/2013,  σας επισημαίνουμε ότι για πρώτη φορά η φορολογική διοίκηση έχει σε ψηφιακή μορφή (άρα επεξεργάσιμη) το σύνολο των οικονομικών στοιχείων και το μεγαλύτερο μέρος των φορολογικών δηλώσεων Νομικών και Φυσικών προσώπων της χώρας , εργασία που ελέγχθηκε και ολοκληρώθηκε από τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς στο σύνολο της χώρας   με μηδενικό κόστος για την διοίκηση .
   
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι εναπομείναντες δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος είναι πρακτικά αδύνατο να υποβληθούν έως το τέλος της εβδομάδος 30/08/2012 , λόγω του βαθμού δυσκολίας των ,αλλά και της δεινής οικονομικής κατάστασης που έχουν περιέλθει αρκετοί φορολογούμενοι .
 
Γι’ αυτό, σας παρακαλούμε να ορίσετε :

• την 31/10/2013 ως καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων  από εξουσιοδοτημένο Λογιστή - Φοροτεχνικό.
• την 31/12/2013 ως καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής του Ε9 από εξουσιοδοτημένο Λογιστή - Φοροτεχνικό.
• την 31/12/2013 ως καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των εκπρόθεσμων φορολογικών δηλώσεων φυσικών και Νομικών  προσώπων   από εξουσιοδοτημένο - Λογιστή Φοροτεχνικό.

Σας καλούμε να μην χάσετε την δυνατότητα ολοκλήρωσης του παραπάνω έργου, όπως επίσης και την ευκαιρία που σας δίνετε να επαναπροσδιορίσετε το μοντέλο διοίκησης παρακάμπτοντας την τυπολατρία, την ποινή, την υπεροπτική ακαμψία που οδηγούν στην έξαρση της φοροδιαφυγής και την απαξίωση των προσπαθειών, θέτοντας  ταυτόχρονα τις βάσεις της συμβουλευτικής και προσωποποιημένης  προσέγγισης της επιχείρησης και του φορολογούμενου.

ΜΕ ΤΙΜΗ
                  
Ο Πρόεδρος                                     
Κούκουνας  Κων/νος                               

Ο Γενικός Γραμματέας
Παύλου Χρήστος




Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ikaros | Αυγούστου 27, 2013 7:09 μ.μ. | Reply
Kalos thn Omospondia!!!prepei na gyrise apo tas diakopas!!!!kalo xeimvna vre!!!

14 nhsiotikes efories kleinoun apo 1 evs 4 Septemvri...
Eidika sta nhsia,me to kleisimo ths sezon,prokyptoun ena svro douleies,kai me epixeirhseis kai me fusika prosvpa.
To treximo kai ta tilefvnhmata poy analvnomaste oloi oi synadelfoi sta nhsia poy kleinoun oi DOU,den perigrafetai..pou kairos kai kyrios diaygeia sto myalo na teleivseis tis dhlvseis mexri 30/8..kai vevaia ola ta ypoloipa poy epontai me kuriotero ta E9..
image description Your Name | Αυγούστου 28, 2013 11:56 π.μ. | Reply
...γραψε στα ελληνικα Ικαρε, αυτα δεν διαβαζονται, ειναι κουραστικο και χρονοβορο...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο