Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Daily Mail: Έστελναν δισεκατομμύρια μυστικά στην Ελλάδα, για να μην πτωχεύσει

Με αεροπλάνα και βαπόρια, η ΕΕ έστελνε μυστικά χρήματα στη χώρα για να μη στερέψουν οι τράπεζες

Για ένα μυστικό σχέδιο αερομεταφοράς 10 δισεκατομμυρίων στην Ελλάδα από την ΕΕ, που στήθηκε  το  καλοκαίρι του 2011 ώστε η χώρα να μην πτωχεύσει, κάνει  λόγο σε δημοσίευμά της η βρετανική Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  τον Ιούνιο του 2011 η Ελλάδα είχε μείνει κυριολεκτικά χωρίς μετρητά, καθώς οι  Έλληνες είχαν αντιδράσει στην απειλή της τρόικας να παγώσει την πληρωμή της τότε  δόσης των 12 δισ. ευρώ, με μαζικές αποσύρσεις χρημάτων από τους τραπεζικούς τους  λογαριασμούς.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι τότε η Τρόικα  ενεργοποίησε  μια μυστική 'αερογέφυρα", καθώς σύντομα δεν θα υπήρχαν αρκετά χρήματα στη χώρα και μια χρεωκοπία θα απειλούσε σοβαρά την Ευρωζώνη. Μάλιστα,  τονίζει ότι για την μυστική εισαγωγή των χρημάτων στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και φορτηγά, πλοία αλλά και  στρατιωτικά αεροπλάνα.

"Μερικά από αυτά τα αεροσκάφη, γιγάντια Boeing, έφεραν τα διακριτικά της Maersk, της εταιρίας διεθνών μεταφορών (φωτ).  Άλλα, μικρότερα, πιο διακριτικό, ήταν βαμμένα  σε απαλό γαλάζιο και λευκό, τα χρώματα  του ελληνικού στρατού" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description fougaros | Αυγούστου 26, 2013 12:01 π.μ. | Reply
Μας λυπηθήκαν γιαυτό μωρε....
image description geo | Αυγούστου 26, 2013 1:57 μ.μ. | Reply
Δηλαδή ο βρετανικός τύπος στην ουσία λέει ότι η τρόικα βγαίνει και απειλεί να μη δοθεί η επόμενη δόση αλλά ταυτόχρονα στέλνει μυστικά χρήματα στην Ελλάδα; Δηλαδή επίσημα παγώνουν οι δόσεις για να παρθούν όλο και περισσότερα μέτρα αλλά στην πραγματικότητα ξέρουν ότι αν δεν πάρουμε λεφτά τους πήρε η μπάλα όλους.Μπράβο στους πουλημένους πολιτικούς μας για μια ακόμα φορά... Κρέμασμα στο Σύνταγμα ρεεεεε
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο