Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ θα συνεχιστούν

Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς και στις επόμενες εβδομάδες, επισήμανε το διευθυντικό στέλεχος του ΣΔΟΕ Θ.Φλωράτος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1.
 
Ο κ. Φλωράτος είπε ότι σε καθημερινή βάση τα συνεργεία του ΣΔΟΕ θα βρίσκονται σε τουριστικές περιοχές και θα πραγματοποιούν ελέγχους ενώ στις περιπτώσεις που προβλέπει ο νόμος θα σφραγίζονται τα κέντρα που διαπιστώθηκε ότι παραβαίνουν την σχετική νομοθεσία.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ.Φλωράτος επισήμανε ότι φέτος το Δημόσιο εισπράττει περισσότερα από τα πρόστιμα που επιβάλλει, διότι μεταξύ άλλων λαμβάνονται και προληπτικά μέτρα για την καταβολή των οφειλών προς το Δημόσιο.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο