Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

48ωρη αναστολή λειτουργίας σε τέσσερις επιχειρήσεις από το Σ.Δ.Ο.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Νίκης 5-7
10180 Αθήνα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                  
Tηλ.:  210-3332553/4
Fax: 210-3332559
e-mail: [email protected]

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Δελτίο Τύπου

Το Σ.Δ.Ο.Ε  υλοποιεί το Επιχειρησιακό Σχέδιο Ελέγχων  για την τουριστική  περίοδο. Στο  πλαίσιο των ελέγχων αυτών πραγματοποιήθηκαν και  έλεγχοι με Ειδική  Εντολή  του Ειδικού  Γραμματέα  του Σ.Δ.Ο.Ε. σύμφωνα  με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν.2523/1997.

Κατά το τριήμερο  16/8 – 18/8 επιβλήθηκε 48ωρη αναστολή  λειτουργίας  (σφράγιση)  σε τέσσερις (4) επιχειρήσεις σε εφαρμογή της ανωτέρω διάταξης για μη έκδοση αποδείξεων:

Ειδικότερα :

- Επιχείρηση  (κέντρο  διασκέδασης)  στην  περιοχή Αγρινίου στο οποίο εμφανιζόταν γνωστός καλλιτέχνης.
- Επιχείρηση (μπαρ)  στην  Ρόδο.
- Επιχείρηση (μεζεδοπωλείο-μπαρ)  στα  Χανιά.
- Επιχείρηση  (κέντρο  διασκέδασης)  στην  περιοχή της Άρτας. Χαρακτηριστικό στην περίπτωση αυτή είναι ότι το ίδιο βράδυ είχε προηγηθεί έλεγχος από διαφορετικό συνεργείο του Σ.Δ.Ο.Ε. για τον έλεγχο των οινοπνευματωδών ποτών και για τον λόγο αυτό δεν ήταν αναμενόμενος ο δεύτερος έλεγχος.

Σημειώνεται ότι εκτός από το μέτρο της αναστολής λειτουργίας  έχει κινηθεί η διαδικασία για την επιβολή των διοικητικών προστίμων, καταλογισμού φόρων και η επιβολή μηνυτήριων  αναφορών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο