Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα απαίτηση των δανειστών για υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές

Σεισμόσημο για τα ακίνητα  προωθεί η τρόικα σύμφωνα με το Έθνος.

Η υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές (σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές) θα επιφέρει νέα βάρη στους ιδιοκτήτες οι οποίοι έχουν ήδη φτάσει στα όρια της φοροδοτικής τους ικανότητας εξαιτίας της πληθώρας φόρων και τελών που τα βαρύνουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η «σύσταση» της τρόικας να επιβληθεί «σεισμόσημο» στα ακίνητα αναμένεται να συζητηθεί κατά τη διάρκεια του νέου ελέγχου της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος ξεκινά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Your Name | Αυγούστου 19, 2013 9:16 π.μ. | Reply
ενταξει μωρε αντεχει ακομα η τσεπη μας.
image description ΑΚΙΣ | Αυγούστου 19, 2013 9:04 π.μ. | Reply
Δεν μας λέτε καλύτερα που να σας παραδώσουμε το κλείδί του ακινήτου μας να τελειώνουμε πια !!! Έτσι δεν θα μας τρώει και το άγχος Στα παγκάκια θα κάνουμε και καινούριες γνωριμίες !!!!
image description picos | Αυγούστου 19, 2013 10:45 π.μ. | Reply
Δεν πιστευω οι ασφαλιστικες να ανηκουν και αυτες σςτισ τραπεζες που θα καταρρευσουν αν δεν παρουν κασερακι....μπαααααα δεν νομιζω
image description Mitsos | Αυγούστου 19, 2013 10:23 π.μ. | Reply
Γιατί να μην το πληρώνουν οι τράπεζες στις οποίες πληρώνουμε το ενοίκιο και έχουν και την υποθήκη;;;;;;;;;;;;;
image description picos | Αυγούστου 19, 2013 12:45 μ.μ. | Reply
σωστος ο μιτσοσ
image description ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΣ | Αυγούστου 19, 2013 3:59 μ.μ. | Reply
ΚΑΛΑ...ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!
ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο