Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αλλάζουν όλα στις ΔΟΥ από 15 Σεπτεμβρίου

Ανακατατάξεις, αλλαγές και συγχωνεύσεις τμημάτων και διευθύνσεων επέρχονται από 15 Σεπτεμβρίου σε όλες τις ΔΟΥ της Ελλάδας  σύμφωνα με εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κου χάρη Θεοχάρη.


Δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο από το φορολογικό αρχείο του κόμβου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ακησ | Αυγούστου 16, 2013 11:51 π.μ. | Reply
Αποτεφρώσεις
Πλήρεις Υπηρεσίες Αποτέφρωσης με Σεβασμό & Αξιοπρέπεια!

Τυχαίο δεν νομίζω!
image description Κωνσταντίνος | Αυγούστου 20, 2013 12:35 π.μ. | Reply
όσο πιο πολύ τις συγχωνεύσουμε και τις καταργήσουμε (τις Δ.Ο.Υ. βεβαίως) τόσο πιο πολύ θα εξυπηρετείται ο πολίτης και βεβαίως θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή ΖΉΤΩ ΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο