Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η μείωση ΦΠΑ δεν πέρασε στις τιμές

Μόνο το 15% των επιχειρήσεων εστίασης έχουν ανταποκριθεί έως τώρα στις εκκλήσεις να περάσουν τον μειωμένο ΦΠΑ στις τιμές.

Σύμφωνα με τη ΓΣΕΒΕΕ, περίπου 13.000 από τις 90.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο έχουν ρίξει τις τιμές.


 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΖΑΦΕΙΡΗΣ Δ | Αυγούστου 15, 2013 11:52 π.μ. | Reply
Ὅπως δέν εἶχε περάσει καί ἡ αὔξηση... Τό δήλωναν τότε οἱ περισσότεροι, ὅτι τήν νέα αὔξηση ἀπό 13% σέ 23% θά τήν απορροφοῦσαν οἱ ἴδιοι καί δέν θά τήν μετακυλοῦσαν στήν κατανάλωση, γιά νά μήν ἐκμηδενίσουν τήν ἤδη πενιχρή πελατειακή τους κίνηση.
Τώρα τί τούς ζητᾶνε νά κόψουν; Νά τά θυμόμαστε αὐτά...
image description tONI | Αυγούστου 16, 2013 2:45 μ.μ. | Reply
πως Ζαφείρη μου να θυμόμαστε ότι όλοι οι επαγγελματίες έκαναν ανατιμήσεις κάθε φορά που το πετρέλαιο ανέβαινε κ μόλις κατέβαινε κρατούσαν τις τιμές ψηλά.. Αφήστε τα σάπια όλοι οι κομπλεξικοί. Οι ελληναράδες είναι οι μόνοι που υπερασπίζονται όλα τα μικρομεσαία λαμόγια και μισούν το κράτος που είμαστε όλοι εμείς. Ω τι sic το απρόσωπο κράτος και οι μεγαλοκαπιτάλες φταίνε για όλα τα δεινά μας.. γκιοζακια..
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο