Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράταση στην υποβολή του πίνακα ενδοομιλικών συναλλαγών

Παράταση στην υποβολή του πίνακα ενδοομιλικών συναλλαγών μόλις ανοίξει η Βουλή θα δώσει το Υπ.Οικονομικών .

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον Γραμματέα της ΕΦΕΕΑ κο Γιώργο Χριστόπουλο, μετά από επικοινωνία του με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κο Θεοχάρη, επιβεβαιώθηκε η παράταση για την υποβολή του συνοπτικού πίνακα ενδοομιλικών συναλλαγών (αρχείο xml) στην ΓΓΠΣ.

Η παράταση θα ανακοινωθεί μόλις ανοίξει η Βουλή (Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013) όπως αναφέρει ο Γενικός γραμματέας, αφού όπως έχουμε αναφέρει για να δοθεί, δεν αρκεί μία απλή απόφαση αλλά χρειάζεται νομοθετική παρέμβαση στην παρ. 17 του άρθρου 11 του ν. 4110/2013 που  τροποποιήθηκε πρόσφατα με τον νόμο 4172/2013.

Η καταληκτική ημερομηνία αναμένεται να οριστεί στο πρώτο εικοσαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι για την υποβολή του αρχείου (xml) υπάρχουν οι εξεις εφαρμογές :

Από την ΓΓΠΣ - Εφαρμογή δημιουργίας αρχείου υποβολής ΓΓΠΣ (αρχείο zip) (Απαιτεί εγκατάσταση java)

Από τον κόμβο - Εφαρμογή δημιουργίας αρχείου Taxheaven
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description JOHN | Αυγούστου 14, 2013 6:28 μ.μ. | Reply
Είναι σίγουρο ότι θα ψηφιστεί στη βουλή η παρέμβαση αυτή;
image description Aggelos | Αυγούστου 15, 2013 8:38 μ.μ. | Reply
Προσπάθησα να υποβάλλω τον πινακα και μου βγάζει το μηνυμα Η υποβολή νέου αρχείου της επιχείρησης με ΑΦΜ _________ θα είναι εκπρόθεσμη για τη Διαχειριστική Περίοδο 01/01/2012 - 31/12/2012
Ξερεις κανεις κατι?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο