Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εφαρμογή για την υποβολή αρχείου xml Συνοπτικού Πίνακα Πληροφοριών Τεκμηρίωσης Τιμών Ενδοομιλικών Συναλλαγών και από την ΓΓΠΣ.

Εφαρμογή για την υποβολή αρχείου xml  Συνοπτικού Πίνακα Πληροφοριών Τεκμηρίωσης Τιμών Ενδοομιλικών Συναλλαγών και από την ΓΓΠΣ.

Διαθέσιμη είναι πλέον έχει και η ΓΓΠΣ εφαρμογή για την δημιουργία αρχείου xml Συνοπτικού Πίνακα Πληροφοριών Τεκμηρίωσης Τιμών Ενδοομιλικών Συναλλαγών.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ

Εφαρμογή δημιουργίας αρχείου υποβολής (αρχείο zip)

Η ανακοίνωση της ΓΓΠΣ

Εφαρμογή δημιουργίας αρχείου υποβολής ενδοομιλικών συναλλαγών


                                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 12/8 είναι διαθέσιμη εφαρμογή δημιουργίας αρχείου υποβολής για την υπηρεσία 'Υποβολή Συνοπτικού Πίνακα Πληροφοριών Τεκμηρίωσης Τιμών Ενδοομιλικών Συναλλαγών' στο δεσμό

 http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/Epixeiriseis/endoomilikes.html

Εναλλακτικά στον ιστότοπο της ΓΓΠΣ ( www.gsis.gr ) επιλέγοντας Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις ->Ενδοομιλικές Συναλλαγές -> Δείτε σχετικά στην κατηγορία ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description elen | Αυγούστου 13, 2013 8:34 π.μ. | Reply
σώπα και ξυπνίσανε πριν την υποβολή!!! λες και τα είχανε κάνει πλακακια με εταιρεία που πουλάει την εφαρμογή υποβολής xml οεο??? Eυτυχώς τα υπέβαλα μe την βοήθεια της εφαρμογής του κόμβου και μπόρεσα να φύγω διακοπες ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description NOLIMIT | Αυγούστου 13, 2013 1:09 μ.μ. | Reply
ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ, ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ TAXHEAVEN
image description lydia | Αυγούστου 13, 2013 2:52 μ.μ. | Reply
Γνωρίζει κάποιος, πως αποθηκευμένο - διαμορφωμενο αρχειο μπορεί να ανακτηθεί προς εκτύπωση - διόρθωση απο την εφαρμογη της Γ.Γ.Π.Σ
image description logon | Αυγούστου 13, 2013 4:22 μ.μ. | Reply
Μας σώσανε πάλι ! Η εφαρμογή διαθέσιμη στις 12/8 και η καταληκτική στις 16/8 .Παιχταράδες εκεί στο υπουργείο.Κάθονται στις σεζλόνγκ και ο μήνας έχει 9.Τα πάντα στο πόδι !Εμείς στέλνουμε κι από την παραλία ρε ανεκδιήγητοι !
image description zokas | Αυγούστου 13, 2013 5:35 μ.μ. | Reply
έχουμε καταντήσει ΔΩΡΕΑΝ πληκτρολογιστές του TAXIS. όσο αυξάνει ο αυτοματισμός και οι υποβολές αρχείων και στοιχείων στο taxis τόσο αυξάνει η δωρεάν παροχή δουλειάς ( βλέπε διορθώσεις στο ε9 κλπ )
image description George | Αυγούστου 14, 2013 9:25 π.μ. | Reply
Καμιά πληροφορία για την παράταση;
image description eg | Αυγούστου 14, 2013 10:26 π.μ. | Reply
Αυτή η εφαρμογή πως τρέχει; ξέρει κάποιος;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο