Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Στουρνάρας: τέλος το πάρτι της φοροδιαφυγής!

12 Αύγουστου 2013 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Ξεκάθαρο και αυστηρό μήνυμα προς τους επίδοξους φοροφυγάδες, ειδικά τους καταστηματάρχες, στέλνει ο υπουργός Οικονομικών, υιοθετώντας ουσιαστικά μια γραμμή "μηδενικής ανοχής". Όπως δηλώνει σε συνεντευξή του προς το Έθνος της Κυριακής, ο Γιάννης Στουρνάρας προτίθεται να κλείσει όλα τα παραθυράκια των νόμων που επιτρέπουν στους επαγγελματίες και ιδιοκτήτες να διαφεύγουν, προτιμώντας συχνά - όπως σημειώνει χαρακτηριστικά - να πληρώνουν τα πρόστιμα που τους επιβάλλονται για φοροδιαφυγή παρά να κλείνουν τα μαγαζιά τους.

Παράλληλα, επαναλαμβάνει ότι μέχρι το τέλος του έτους θα διεξαχθούν εκατοντάδες έλεγχοι από τις αρχές, καθώς πρώτος στόχος είναι να αυξηθούν τα έσοδα αλλά και να δημιουργηθεί στην κοινωνία ένα αίσθημα φορολογικής δικαιοσύνης. Επίσης, από κόσκινιο θα περάσουν οι δηλώσεις και τα οεριουσιακά στοιχεία τραγουδιστών και γνωστών καλλιτεχνών.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο τζίρος των κέντρων διασκέδασης που δεν περνά από τα κανάλια της εφορίας μπορεί και να φτάνιε τα 10 δις ευρώ ετησίως - με το μεγαλύτερο μέρος να αφορά πρωτοκλασάτα ονόματα στις πίστες



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης