Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Χαλκιδική

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Χαλκιδική

Συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής

Συνελήφθησαν συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και υγειονομικής νομοθεσίας, καθώς και του Κ.Ο.Κ., ενώ κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν επιπλέον εκατόν είκοσι οκτώ (128) παραβάσεις

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίστηκαν οι συστηματικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτεταμένοι αστυνομικοί έλεγχοι διενεργήθηκαν και στις  (10.08.2013) κατά τη διάρκεια της ημέρας και εχθές (11.08.2013) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, σε καταστήματα και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής.

Ελέγχθηκαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή και βεβαιώθηκαν εκατόν είκοσι οκτώ (128) συνολικά παραβάσεις, ως ακολούθως:

 τρεις (3) παραβάσεις για τροποποίηση ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,
 είκοσι εννέα (29) φορολογικές - διοικητικές παραβάσεις,
 τέσσερις (4) διοικητικές παραβάσεις για μη καταχώρηση προσωπικού στο Ι.Κ.Α.,
εννέα (9) παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων,
 δεκατέσσερις (14) παραβάσεις για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων,
 δύο (2) παραβάσεις για στέρηση τιμοκαταλόγων σε κατάστημα και
 εξήντα επτά (67) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά εικοσιένα (21) άτομα, ως ακολούθως:

 εννέα (9) άτομα για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,
 δύο (2) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας,
 πέντε (5) άτομα για διατάραξη κοινής ησυχίας κατόπιν ηχομέτρησης,
 τρία (3) άτομα για τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,
 ένα (1) άτομο για οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια μέθης και
 ένα (1) άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν (261) άτομα, καθώς και (347) οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ για όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο