Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Και άλλο κλείσιμο Καφέ Μπαρ. Αυτή την φορά στο Λιτόχωρο .

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

Δελτίο Τύπου ΣΔΟΕ

Σε έλεγχο που διενήργησε στις 09-08-2013  η  Π.Δ. ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδίου και σε εκτέλεση ειδικής εντολής του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ, διαπιστώθηκε ότι:
Επιχείρηση με αντικείμενο δραστηριότητας «καφέ μπάρ-εστιατόριο», που εδρεύει στην περιοχή  Λιτοχώρου Πιερίας, στην οποία εμφανιζόταν επώνυμος τραγουδιστής, δεν είχε εκδώσει τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 13παρ.1 του ν. 2523/97, το συνεργείο ελέγχου προέβη στην σφράγιση της εν λόγω επιχείρησης για 48 ώρες, παρουσία της αρμόδιας αστυνομικής αρχής ενώ συγχρόνως ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας υπηρεσίας της περιοχής.
Ο έλεγχος συνεχίζεται  και προς όλους τους εμπλεκόμενους στη υπόθεση.   
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΖΑΦΕΙΡΗΣ Δ | Αυγούστου 10, 2013 6:18 μ.μ. | Reply
Τελευταῖα οἱ λέξεις αὐτές εἶναι πολύ τῆς μόδας: «κλείσιμο, σφράγισμα, λουκέτο»...
Ἤ θά κλείσετε... ἤ θά σᾶς κλείσουμε... Ὁ τρίτος δρόμος πρός τήν ἀνάπτυξη...
Κατά τά λοιπά, οἱ «στόχοι» εἶναι ἄπιαστοι!
image description gwr9505 | Αυγούστου 12, 2013 10:03 π.μ. | Reply
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ κ. ΖΑΦΕΙΡΗ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ "ΜΑΥΡΑ" ΕΣΟΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ.
image description tzimdim | Αυγούστου 11, 2013 1:41 μ.μ. | Reply
Ολη η κακογουστιά συγκεντρωμένη δυο βήματα από το σπίτι μου, κάτω από τον Ολυμπο. Γιατί θεέ μου. Αθλια μπαράκια ρυπαίνουν το απίστευτης φυσικής ομορφιάς περιβάλλον, αθλια μουσική, φθηνοί αηδοί της νύχτας, δήθεν πνευματικοί σύλλογοι, εμπλεξαν τα μπούτια τους με τους νεόκοπους ράμπο της Τρόικας.Καλά ξεμπερδέματα.Οποιος τις νύχτες περπατεί........
image description ALEXANDER | Αυγούστου 12, 2013 8:23 π.μ. | Reply
Μέχρι τις 4 πάντως τραγουδούσε αυτός και δεν μας άφηνε να κοιμηθούμε. Τι ώρα το σφράγισαν άραγε;;;
image description Θωμάς | Αυγούστου 12, 2013 10:24 π.μ. | Reply
ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΙ ΤΑΡΑΧΕΣ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΕΝΙΚΑ...
ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ NOVA, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο