Ειδήσεις Επενδύσεις -αναπτυξιακά

Ορισμός συντονιστών για θέματα Δημοσίων Συμβάσεων και Καινοτομίας

Συντονιστές για το πλαίσιο εκσυγχρονισμού των Δημοσίων Συμβάσεων και για θέματα Καινοτομίας ορίστηκαν, με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη, ο κ. Στέφανος Κοτσώλης και ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος

Και οι δύο θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί.

Ο Στέφανος Κοτσώλης (συντονιστής για Δημόσιες Συμβάσεις) γεννήθηκε το 1962. Είναι Πολιτικός Μηχανικός (ΕΜΠ), με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Yale. Έχει εργασθεί στη Ν.Υόρκη  και στην Αθήνα, κυρίως στο χώρο των κατασκευών και την αγορά ακινήτων.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (συντονιστής για θέματα Καινοτομίας) γεννήθηκε το 1967. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός (ΕΜΠ) και κάτοχος MBA από το Cass Business School του Λονδίνου. Έχει εργασθεί για χρόνια στη διαχείριση venture capital και σήμερα είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Venture Capital.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο