Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στουρνάρας: «Οι αποδείξεις θα αποκοπούν από το φορολογικό σύστημα»

Στουρνάρας: «Οι αποδείξεις θα αποκοπούν από το φορολογικό σύστημα»

«Οι αποδείξεις θα αποκοπούν από το φορολογικό σύστημα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας στο «Πρωινό MEGA», ».
Eίπε ότι γίνονται σκέψεις για κίνητρα, ωστόσο, είπε ότι αυτό το θέμα είναι δευτερεύον: "πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αν δεν ζητάμε απόδειξη, θα την πληρώσουμε διπλά στη συνέχεια". "Κλέβουν τους πολίτες όσοι δεν κόβουν αποδείξεις, πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος, είναι κλέφτες, κλέβουν δύο φορές: και το κράτος και τους συμπολίτες τους".

«Είναι υποχρέωση από το Σύνταγμα να ζητάμε αποδείξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας, υπογραμμίζοντας ότι ο βαθμός παραβατικότητας σε ορισμένες περιοχές είναι ασύλληπτος.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΑΛΙΣΙΑ | Αυγούστου 9, 2013 9:57 μ.μ. | Reply
Ποιο Σύνταγμα, αυτό το παλιό με τους νόμους? αυτό που στην ουσία καταργήσατε? που οι νόμοι του δεν υπάρχουν πια? που δεν έδινε ποτέ το δικαίωμα να γίνουν όλοι αυτοί ξανα-παρα-νόμοι που το καταργούνε? Αυτό (Σύνταγμα) που ψήφισε κάάάποτε κάποιους νόμους οι οποίοι δεν ήταν λαιμιτόμοι και δεν άφηνε να γίνουν όλα αυτά τα "φορολογικά μέτρα-κραμάλας"? αυτό που δεν μας κατακρεουργούσε οικονομικά, φορολογικά, τραπεζικά? αυτό που δεν μπορούσε να μας πάρει το σπίτι μας (ένα και μοναδικό)? που ενώ δεν οφείλαμε ξαφνικά φτάσαμε να οφείλουμε της Μιχαλούς? που οι φτωχοί και πάμφτωχοι πλέον, στηρίζουν ουσιαστικά το κράτος? Σύνταγμα, Σύνταγμα πρέπει να ξαναθυμηθώ τι έλεγε κάποτε η ιστορία γι αυτό, πως το όριζε. Ελλάδα μπρος στο Μεγαλείο των Μεγάλων Τριών τι σου 'μελε να πάθεις. Αλλά ξέχασα έχουμε υποχρέωση στο Σύνταγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ
image description ΖΑΦΕΙΡΗΣ Δ | Αυγούστου 10, 2013 12:25 π.μ. | Reply
Θά τολμήσω νά σχολιάσω λίγο αἰρετικά:
Δέν χαίρεσαι ρέ ἀγράμματο καί ἀστοιχείωτο Στουρνάρι, πού κάμποσοι ἐπαγγελματίες, ΔΕΝ κόβουν ἀποδείξεις καί ἔτσι μένει καί λίγο χρῆμα πού δέν τό μαζεύετε, γιά να τό προσφέρετε θυσία στόν δρᾶκο τής πηγῆς πού λέγεται ΤΡΩΕΙ-ΚΑ(λά), ἔτσι... γιά νά κινεῖται καί μέ κάτι ἡ ἀγορά;
Διότι, πέρα ἀπό τά συναδελφικά σου πολιτικά λαμόγια, πού ὅ,τι κλέβανε, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ βεβαίως-βεβαίως, τό στέλνανε στά φορολογικά λιμάνια μέ τά ἥρεμα νερά στήν Καραϊβική καί τά Κεϋμάν, ἐμεῖς ὅλοι οἱ ὑπόλοιποι, ἀκόμα καί ἄν φοροδιαφύγουμε, ἤ φοροαποφύγουμε, τά φράγκα μας ἐδῶ τά ξοδεύουμε... Στήν ἐγχώρια ἀγορά! Ἐμεῖς τήν συντηροῦμε! ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ με τήν «ΑΝΑΠΤΥΞΗ», πού τήν ἔχετε καταντήσει σάν διαφήμιση μεγένθυσης ἀνδρικοῦ μορίου!
Καί μήν ξεχνᾶς ὅτι μέ τήν κατανάλωση τῶν «κλεμμένων», πάλι σοῦ δίνουμε φόρο... Μέ 23% ΦΠΑ, μετά ἀπό 4,5 συναλλαγές, ἕνα ὁλόκληρο ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ (εὐρώ, ὄχι δραχμούλα!) περιέρχεται στό κράτος... Ἀλλά δέν ξαναγυρίζει πίσω σέ ἐμᾶς ὡς ὄφειλε, σάν ὑπηρεσία!!! Πάει δῶρο στούς τοκογλύφους, γιά να ξεπληρωθοῦν τά λεφτά ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΨΑΤΕ! Γιατί ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ! ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ! Καί κάποτε πρέπει νά μάθετε νά πληρώνετε καί ἐσεῖς τόν λογαριασμό σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description gwr9505 | Αυγούστου 12, 2013 10:26 π.μ. | Reply
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ. ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΑ CAYENNE ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΤΑ BEACH BAR - BOUZOUKERIE. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΙΔΙΚΑ!!!
image description panicd7 | Αυγούστου 10, 2013 2:48 μ.μ. | Reply
Στα δύο πιό πάνω σχόλια εμπεριέχεται όλη η ουσία . Δεν σχολιάζω άλλο .
Τα συγχαρητηριά μου στην Αλισια και στον Ζαφείρη Δ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο