Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Για τέταρτη ημέρα συνεχίστηκαν οι έλεγχοι στην Χαλκιδική - Τα ευρήματα της οικονομικής αστυνομίας

Συνεχίστηκαν οι αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής

Συνελήφθησαν συνολικά επτά (7) άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και υγειονομικής νομοθεσίας, ενώ κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν επιπλέον είκοσι τέσσερις (24) παραβάσεις

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίστηκαν οι συστηματικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές περιοχές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτεταμένοι αστυνομικοί έλεγχοι διενεργήθηκαν και χθες (07.08.2013) κατά τη διάρκεια της ημέρας και σήμερα (08.08.2013) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, σε καταστήματα και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε διάφορες περιοχές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Ελέγχθηκαν συνολικά (22) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή και βεβαιώθηκαν είκοσι επτά (24) συνολικά παραβάσεις, ως ακολούθως:

μία (1) παράβαση για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,
μία (1) παράβαση για τροποποίηση ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,
δεκαεπτά (17) παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων,
μία (1) παράβαση για κατάληψη αιγιαλού,
τρεις (3) παραβάσεις για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων και
μία (1) παράβαση για έλλειψη σχεδιαγράμματος άδειας λειτουργίας καταστήματος.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά επτά (7) άτομα, ως ακολούθως:

δύο (2) άτομα για παραβίαση σφράγισης καταστήματος και
πέντε (5) άτομα για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν (155) άτομα, καθώς και (135) οχήματα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο