Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνεχίστηκαν για τρίτη ημέρα οι αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Συνεχίστηκαν για τρίτη ημέρα οι αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής

Συνελήφθησαν συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και υγειονομικής νομοθεσίας, ενώ κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν επιπλέον είκοσι επτά (27) παραβάσεις

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίστηκαν και για τρίτη ημέρα οι συστηματικοί έλεγχοι σε διάφορες τουριστικές περιοχές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την εφαρμογή της νομοθεσίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτεταμένοι αστυνομικοί έλεγχοι διενεργήθηκαν και χθες (06.08.2013) κατά τη διάρκεια της ημέρας και σήμερα (07.08.2013) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, σε καταστήματα και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε διάφορες περιοχές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Ελέγχθηκαν συνολικά (46) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή και βεβαιώθηκαν είκοσι επτά (27) συνολικά παραβάσεις, ως ακολούθως:

τρεις (3) παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,
πέντε (5) παραβάσεις για τροποποίηση ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,
επτά (7) παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων,
μία (1) παράβαση για κατάληψη αιγιαλού,
τέσσερις (4) παραβάσεις για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων,
μία (1) παράβαση για παραβίαση των όρων άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων (τοποθέτηση ηχείων σε εξωτερικό χώρο),
δύο (2) παραβάσεις για στέρηση αστυνομικής άδειας εργασίας,
δύο (2) παραβάσεις για στέρηση πιστοποιητικού υγείας και
δύο (2) παραβάσεις για κατάληψη δημοτικής οδού.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα, ως ακολούθως:

επτά (7) άτομα για παραβίαση σφράγισης καταστήματος και
έντεκα (11) άτομα για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος, εκ των οποίων οι δύο (2) και για κατάληψη αιγιαλού.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν (213) άτομα, καθώς και (174) οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο