Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Κλείσιμο επιχείρησης στο χωριό Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης από το Σ.Δ.Ο.Ε.


Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Νίκης 5-7
10180 Αθήνα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Tηλ.:  210-3332553/4                       
Fax: 210-3332559
e-mail: [email protected]

Δελτίο Τύπου

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε έντονες αντιδράσεις μερίδας πελατών κατά τον έλεγχο συνεργείου του Σ.Δ.Ο.Ε. σε επιχείρηση στο χωριό Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του τελευταίου, σας γνωρίζουμε ότι, κλιμάκια του Σ.Δ.Ο.Ε. επανήλθαν σήμερα το πρωί και κοινοποίησαν στην ελεγχόμενη επιχείρηση Υπηρεσιακό Σημείωμα Ελέγχου (Υ.Σ.Ε.) με τα διαπιστωθέντα αποτελέσματα.

Διαπιστώθηκε η συμμετοχή των ιδιοκτητών της επιχείρησης στη διακοπή του ελέγχου και ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν οι διατάξεις που προβλέπουν το κλείσιμο της επιχείρησης μέχρι ένα μήνα με Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Ο έλεγχος στην επιχείρηση συνεχίζεται.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description panos | Αυγούστου 7, 2013 6:43 μ.μ. | Reply
Μικρό κώλο δεν έδειρες μεγάλο μην προσπαθήσεις λέγαν οι παλιοί. Τόσα χρόνια που έπρεπε να έχει επιβληθεί η τάξη κοιμόσασταν κύριοι και οι μαγαζάτορες καθαρίζανε κάνοντας χρήση κυρίως των βουλευτών της περιοχής τους. Τι ζητάτε τώρα που υπάρχει τέτοια οικονομική κρίση? Να σας δίνουν τα λιγοστά χρήματα που μαζεύουν? ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ-ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ
image description panos | Αυγούστου 7, 2013 6:45 μ.μ. | Reply
Μικρό κώλο δεν έδειρες μεγάλο μην προσπαθήσεις λέγαν οι παλιοί. Τόσα χρόνια που έπρεπε να έχει επιβληθεί η τάξη κοιμόσασταν κύριοι και οι μαγαζάτορες καθαρίζανε κάνοντας χρήση κυρίως των βουλευτών της περιοχής τους. Τι ζητάτε τώρα που υπάρχει τέτοια οικονομική κρίση? Να σας δίνουν τα λιγοστά χρήματα που μαζεύουν? ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ-ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ
image description thanos | Αυγούστου 7, 2013 9:32 μ.μ. | Reply
Το κράτος προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους επαγγελματίες παίρνοντας εκδικητικά μέτρα
μαφίας. Ελπίζω στο τέλος του ελέγχου να μην τους πυροβολούν κιόλας.
Φυσικά και δεν συμφωνώ με την μη έκδοση φορολογικών στοιχείων αλλά με καταδρομικές
επιχειρήσεις δεν λύνεται το πρόβλημα.
Κλείνεις ένα μαγαζί και τιμωρείς ταυτόχρονα επιχειρηματία και εργαζόμενο.
Πας για έλεγχο την ώρα της αιχμής και δεν περιορίζεσαι μόνο στις αποδείξεις αλλά ζητάς
βιβλία-περιοδικές-εκκαθαριστικές ΦΠΑ-συγκεντρωτικές τιμολογίων-Ε7 ,λές και δεν μπορείς
να του αφήσεις σημείωμα ελέγχου που θα του ζητάς εντός 5 ημερών να τα προσκομίσει.
Πιστεύω ότι όλη τους η φιλοδοξία δεν είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά ο εκφοβισμός ,η τρομοκρατία και τα πρόστιμα.Όλη η ιστορία είναι ένα έργο βιτρίνας χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.Θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν οι κυβερνώντες ότι η φορολογική συνείδηση
των πολιτών δεν επιβάλλεται αλλά κερδίζεται.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο