Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σε διαθεσιμότητα ο διοικητής του ΑΤ Κασσανδρείας γιατί δεν τηρήθηκε το "λουκέτο" του ΣΔΟΕ σε κέντρο διασκέδασης

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας στη Χαλκιδική, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ, διότι το κέντρο διασκέδασης στην περιοχή της Καλλιθέας, παρά το «λουκέτο» που επέβαλε το ΣΔΟΕ, για φορολογικές παραβάσεις,άνοιξε και λειτούργησε κανονικά.  Υπενθυμίζεται πως άνδρες του ΣΔΟΕ τα ξημερώματα του Σαββάτου βρέθηκαν στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης και εντόπισαν πλήθος παραβάσεων με αποτέλεσμα να τεθεί σε εφαρμογή το άρθρο 13 του Ν.2523/1997 και να διαταχθεί το σφράγισμα του μαγαζιού για τις επόμενες 48 ώρες.

Ωστόσο το κέντρο διασκέδασης λειτούργησε κανονικά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ την ευθύνη για την τήρηση του νόμου είχε το αστυνομικό τμήμα Κασσανδρείας. 

Πηγή: ΑΠΕ

Στο θέμα αυτό έκανε αναφορά και ο Γενικός Γραμματέας Κος Χάρης Θοεχάρης.

"ξεσφράγισε το μαγαζί. Η αστυνομία κλήθηκε και είναι στο αυτόφωρο αυτός και ο υπεύθυνος. Το σφράγισμα πήρε παράταση."
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

Ενω πίπτω εις τον γκρεμόν
και το τέλος ειν΄κοντά
εις το δρόμο προς το θάνατο
συναντώ σουβλάκιον βρομερόν
με μειωμένο ΦΠΑ ,5 λεπτά
ακόμα πιο φθηνόν.
image description wings | Αυγούστου 5, 2013 6:38 μ.μ. | Reply
"Το σφράγισμα πήρε παράταση"
Αλήθεια το είπε αυτό ο Θεοχάρης? Αλήθεια?
Μας ειρωνεύεται ο τύπος?
Τι είπε ο άνθρωπας?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο