Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Άρση φραγής Α.Π.Δ.

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ

Αθήνα, 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Δελτίο Τύπου

Η Διοίκηση του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ ανακοινώνει ότι αίρει τη φραγή υποβολής ΑΠΔ μέσω Διαδικτύου, που είχε επιβληθεί σε εργοδότες - οφειλέτες σε εφαρμογή του άρθρου 17 του ν. 3846/2010, προκειμένου να δοθεί δυνατότητα υπαγωγής των οφειλετών αυτών σε καθεστώς ρύθμισης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4152/2013.

Οι εργοδότες αυτοί θα πρέπει να υποβάλλουν τις απαιτητές Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ) με μαγνητικό μέσο στο αρμόδιο Υποκατάστημα του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ της έδρας τους, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και μέχρι 30/8/2013 αίτηση υπαγωγής σε καθεστώς ρύθμισης.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι η άρση της φραγής υποβολής ΑΠΔ έχει προσωρινό χαρακτήρα και ότι το μέτρο θα επιβληθεί εκ νέου μετά τη 1/9/2013, εφόσον οι εργοδότες της ανωτέρω κατηγορίας δεν υπαχθούν σε καθεστώς ρύθμισης.

Για το λόγο αυτό καλούνται να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που τους παρέχεται.


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο