Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ε.Ο.Π.Υ.Υ. - Ηλεκτρονική υποβολή δαπανών κλειστής περίθαλψης

Αθήνα, 31/7/2013
ΑΠ 124

Γενική Δ/νση Διαχείρισης και Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας
Διεύθυνση Πληροφορικής

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων στα πλαίσια της ενεργοποίησης των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, σας ενημερώνουμε, ότι:
Όλοι οι Ιδιώτες Πάροχοι Υγείας Κλειστής Περίθαλψης έχουν υποχρέωση ηλεκτρονικής υποβολής αρχείου των αναλυτικών παραστατικών υγείας κλειστής περίθαλψης του πρώτου εξαμήνου του 2013, ανά μήνα, μέχρι την 08/09/2013.
Οι Ιδιώτες Πάροχοι Υγείας Κλειστής Περίθαλψης με τους κωδικούς πρόσβασης που διαθέτουν, θα υποβάλλουν τους λογαριασμούς τους μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής e-ΔΑΠΥ Κλειστής Περίθαλψης.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του αρχείου που υποβάλλεται , είναι σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο HL7 και έχουν ήδη αναρτηθεί στο site του ΕΟΠΥΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο