Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράταση της έκθεσης φορολογικής συμμόρφωσης έως το τέλος Σεπτεμβρίου

Δόθηκε παράταση στην υποβολή από τους ελεγκτές του νόμου 3693/2008 (Ορκωτούς ελεγκτές), της Έκθεσης Φορολογικής Συμμόρφωσης των φορολογικών πιστοποιητικών της χρήσης 2012, στην βάση δεδομένων της Γ.Γ.Π.Σ., έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση έχει υπογραφεί από τον Υπ.Οικονομικών και μπορείτε να την δείτε από τον κόμβο μας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description nx | Ιουλίου 30, 2013 10:45 π.μ. | Reply
Kalo Kalokairi
image description orkotos | Ιουλίου 30, 2013 10:30 π.μ. | Reply
Γιατί δεν περιμένανε να το ανακοινώσουν την 1η Αυγούστου; (31/7 ήταν η καταληκτική ημερομηνία)... Δεν ντρέπονται λιγάκι...! Αφού μας έβγαλαν την ψυχή με τις παρατάσεις των δηλώσεων για να ολοκληρώσουμε τους ελέγχους ήρθαν την τελευταία μέρα να ανακοινώσουν ότι έχει υπογραφεί η παράταση... Ελπίζω να έχουν ρωτήσει την τρόικα γιατί αν δεν έχει ξυπνήσει καλά ο Τόμσεν τους βλέπω να την κάνουν γαργάρα την παράταση...image description ilias | Ιουλίου 30, 2013 10:08 π.μ. | Reply
Συγχαρητήρια στην πολιτική ηγεσία για τα γρήγορα αντανακλαστικά!!! Μόλις μια μέρα πριν ανακοινώνουν την παράταση. Και μετά θέλουν οι φορολογούμενοι να είναι τυπικοί. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο