Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Υπερψηφίστηκε ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών

Υπερψηφίστηκε ο Κώδικας Φορολογικών Διαδικασιών

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με διαδικασίες κατεπείγοντος, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών, για τις φορολογικές διαδικασίες.Το νομοσχέδιο υπερψήφισαν επί της αρχής, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ καταψήφισε διαμαρτυρόμενη, κυρίως για τις διαδικασίες επεξεργασίας του, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα το καταψήφισαν.Κατόπιν αιτήματος του ΣΥΡΙΖΑ, έξι άρθρα του νομοσχεδίου τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία.  
Τα άρθρα 5 και 40 υπερψηφίστηκαν μόνον από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (ψήφοι 52 έναντι 41) ενώ τα υπόλοιπα υπερψηφίστηκαν και από τη ΔΗΜΑΡ (ψήφοι 57 έναντι 36).

Παρουσιάζοντας το νομοσχέδιο, ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, ανέδειξε ως κύριο στοιχείο του, την ίδια την δημιουργία Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών, που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε.

Δείτε την ομιλία του κ. Μαυραγάνη
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο